Mit tegyünk ha a kutyán nagyon mohó?

én csak azt tudom, h pl. tápnál vagy ha ételt adsz neki(nem csontot), akkor a tálka közepébe rakj vmit..kő, pohár..bármi, és akkor nem fog habzsolni, mert a kaja körbe-körbe fog menni és csak lassan tudja majd megenni.
ha beválna, de miért ne válna, vannak kifejezetten ilyen kutyatálak, aminek a közepe "ki van dudorodva".
az én kutyusomnál is bevált

Cseréljünk :D Az enyém olyan válogatós és rosszétvágyú, hogy még ha eszik is, akkor is olyan lassan és kedvetlenül, hogy a macska is gyorsabban eszik nála :) pedig még csak 1 éves..
Komolyra fordítva a szót: az a tál, aminek a közepén egy kiálló rész van, sokat segíthet. [link]
ezt nézd meg, itt akár meg is rendelheted. Én tőlük szoktam rendelni a kutyatápot is meg egyebeket, és nagyon meghbízható, korrekt.

Az én kutyáimnak ez a tál mit sem érne. Tuti kiborítanák, aztán a földről ennék meg. :))
Van, aki úgy eszi, hogy beleteszi az orrát a tál egyik felébe és módszeresen halad a másik oldal felé. A tányér egyik fele már üres, a másik még tele van. És mindezt úgy, hogy a tápszemek nem gurulnak le. Néha csodálom, milyen ügyes.
Úgy szoktam csinálni, hogy aki nagyon mohó, annak öntök a tápjára egy pohár vizet. Akkor nem tudja olyan gyorsan habzsolni.

Szia!
Figyelj:A kutyusnak semmiképen se adj neki csokit mert olyan anyag van benne ami a kutyáknak MÉRGEZŐ! Adj neki annyi kaját amennyit a mohóság előtt adtál mert a sok kaja rövidíti az elettartalmát!:( Ez azért van így mert a sok kaja mind a szívére megy!!!!!! Szóval adj nekki rendesen kaját de kutya nasi, falatkát a konyhából, az ebédből vagy ilyesmit ne sdjál neki!!!
Hogy kerül ide a csoki????
Amúgy köszi!
Ja! És nasit amúgy sem kap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!