Jó minőségű táp olcsón?
Brit premium by nature
Profine
Nyilván nem a 3 kilós zacskót kell nézni, hanem a 15 kilósat.
Én brit premium by naturet adok a kutyámnak, pont ma jött meg 19200 volt a 30 kiló.
A brit premium jó minőségű, sok tenyésztő ezzel etet. Most jött be a by nature a sima premium helyett, jóval magasabb hús tartalommal.
Én a Falatozoo-tól rendelek.
Én rengeteg kutyatápot összehasonlítottam már egymással ebben az árkategóriában. A Brit Premium (most már B. P. by Nature) egy jó középkategóriás táp, szerintem nem nagyon fogsz jobb minőségűt találni ennyiért. Én 3 éve etetek vele. (október óta a by Nature-ral, előtte sima Brittel) Petissimo-ról rendelem. 2x15kg-ot. (2 felnőtt kutyának)
Talán még a Bosch tápokat nézheted meg a zooplus-on. (Én nem látom jobbnak az összetételét és alapvetően megvagyok elégedve a Brittel, ezért nem próbáltam még, de te kipróbálhatod.)
Van még a Fitmin, amit egyesek kedvelnek és dicsérnek. Szintén zooplus-on tudod rendelni. (Én egyszer kipróbáltam egy 15 kg-os zsákkal, nekem nem vált be, visszaváltottam a Britre. A kutyám kevésbé szerette és a szőre megkopott tőle.)
Még van egy olyan táp, hogy Eminent Gold. Erről nem sokat tudok,(még nem próbáltam) de összetétele alapján nem tűnik olyan rossznak, bár én jobbnak sem látom a Britnél. Ezt a abc-zoo oldalon tudod megrendelni. Na és szerintem kb. itt a vége az említésre méltó tápoknak ebben az ár-érték arányban. Régen a Joserát ajánlották még a Brit mellett, de azóta annak az ára már 700 fölött van, most 800+ kerül.
Most látom, hogy kölyök. Akkor arra figyelj, hogy olyan junior tápot vegyél, ami large kutyának kell, 30-35-tel már nagy, nem közepes és majd a felnőtt is az legyen. (A felnőtt táp olcsóbb, mint a kölyök. A Britből is, meg a többi tápból is.)
Hát, tutira inkább az van benne, amit a honlapján és a zacskón írnak, de igen nagy valószínűséggel az van benne. Ha biztos akarsz lenni egy táp leírásában, keress rá a honlapjára.
Amúgy a Cibau 800+ kg táp, azt hittem az olyan tápok nem jöhetnek szóba. Természetesen, nézelődj csak, te tudod. :) Ahogy láttam, a Cibau is ott szokott leni az ajánlgatott tápok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!