Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti mit tartottatok meg a...

Ti mit tartottatok meg a kutyusotok halála után?

Figyelt kérdés

6 éve kellett elaltani a 13 éves kutyánkat. Még a családdal éltem, és teljesen összetörtem. Anyukám intézte az altatást, utána a kertben a temetést. Nem tudtam ott lenni, mert remegtem csak, hisz vele nőttem fel. Anyukám úgy ásta ki a sírt, hogy alulra rakta a kedvenc plédjét, rá a kutyusunkat, és mellé a pórázát, és pár játékot. Kértem, hogy hagy tartsam meg, de nem engedte.Azzal indokolta, hogy minél több minden megvan, annál jobban emészteném magamat. Azt mondta a kedvenc játékát megtarthatom. Azóta is megvan. (Azóta van két saját kutyám) Akkor még biléták voltak, a kulcstartómon rajta van a kis bilétája. És a polcon a kedvenc játéka.

Ennyi tárgyi emlékem maradt, meg sok fénykép, és amiket a szívemben őrzök emlékek.

Ti mit tartottatok meg a kiskedvencetek után?

6 év sok idő, de örökké a szívemben él.

Bocsánat szomorú kérdés, de érdekel.

2018. nov. 12. 16:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi szinte minden holmiját megtartottuk a kutyánknak, de amíg fel nem dolgoztuk a hiányát, addig jól elraktuk. Amikor már úgy érezte a család, hogy képes lenne ismét kutyásodni (3 év múlva), akkor elővettük. Akkor már nagyobb részt a szépre emlékeztetett és nem a fájdalomra.
2018. nov. 13. 10:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szinte mindent, ami nem volt nagyon tönkremenve. Az első kutyám után a második sok mindent megkapott, használt, ami az elsőtől maradt. A második után a mostaniak kevesebb mindent kaptak, alig valamit, de ennek az az oka, hogy ő több mint két évig volt olyan beteg, ami napi szintű kezelést igényelt, és egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy pl. nyakörvét vagy pórázát másik kutyám használja. Legalábbis most még nem. Vele annyira speciális volt minden.
2018. nov. 13. 14:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Jelenlegi kutyusommal közös fekhelyük volt így nyilván az maradt.

Sok cumója nem volt, utolsó időben nem vittük sétálni,mert nem nagyon bírt menni. Ruháját és a zoknijait(mert csúszott a parkettán a lába, vettem neki kutyazoknit,tök boldog volt,hogy végre nem csúszott szét a lába) össze pakoltam egy zacsiban és a raktár szobába raktam el jól. Nyakörvét már 3 éve a jelenlegi kutyám használta,amit a kisnyugger használt azt a pórázaival együtt oda adományoztam egy ötkénes állatmentő szervezetnek, meg maradtak meg speciális gyógytápok,gyógyszerek azokat is oda adtam az önkénteseknek. Úgy gondoltam felszerelésekre és tápokra más kutyának szüksége lehet.

De úgy igazán nem tartottam meg semmit.

Én hogy elaltattuk,másnap össze pakoltam mindent ami rá emlékeztett. Én sem bírtam nézni a cuccait. :(

Vmelyik héten megtaláltuk az egyik zokniját mindig elhagyta az egyiket. Sírva fakadtam.

Sok sok fotó maradt meg róla emléknek,nekem az bőven elég. Így is fájdalmas még, 3 hónapja hogy nincs velünk.

2018. nov. 13. 22:04
 14/16 stewie200 válasza:
Sajnos a mi kutyánk, akit kiskora óta neveltünk 8 éve egy belsõvérzés miatt megvadult, és majdnem megölte az akkor 10 éves öcsémet. Az volt a szerencse hogy pont itthon voltam aznap, és letudtam szedni a kisgyerekrõl a nagy csau-németjuhász keverék kutyát. Pár nap múlva meghalt a karanténban. Ez egy szörnyü emlék, de pár kiskori fotót örzünk róla a szekrényben, hisz nem "szándékosan " tette ezt, mi úgy hisszük.
2018. nov. 14. 15:33
 15/16 anonim ***** válasza:
A saját kutyák és cicák el lettek hamvasztva, az urnán a bilétájuk van, a cicáról egy kép. Ezen kívül rengeteg fotó van róluk, meg persze a sok közös emlék. Ideiglenes befogadók is vagyunk, sajnos sok kutya/macska került hozzánk az évek alatt olyan állapotban, hogy nem sikerült megmenteni, ők a kertben lettek eltemetve, róluk is rengeteg kép van.
2018. nov. 15. 07:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Megemlékezést.
2022. jan. 24. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!