Kutyának hogy kell beadni a kapszulát?
Úgy értem, hogy egészben, vagy ki kell nyitni és a tartalmát rászórni a kajára, a burkot pedig kidobni?
A doki nem mondta.
Köszi, de nem a beadási technikákat kérdeztem. :)
Mindenképp az ételébe teszem bele, ez nem is kérdés. Nem rág semmit úgyhogy táppal együtt behabzsolja azt is.
Annyi a gondom, hogy korábbi tapasztalatok azt mutatják, hogy nem tudja lebontani a kapszulát, ha egészben kapja. Konkrétan megtaláltam a székletében. Ezért merült fel a kérdés (mivel humán szerről van szó), hogy állatnak csak a belsejét kell adni. Valaki egyszer írta is azt ezen az oldalon.
"
Jelige: kapszulák 2016.szept.18.
Csak megismételni tudom azt, amit korábban már megírtam: a kapszulás gyógyszerekben a hatóanyag (ez általában por, néha folyadék) azért van a kapszulába beletéve, hogy az megvédje a hatóanyagot a gyomor savas pH-jától, és az ne menjen tönkre. Ha a kapszulát kibontják (szétszedik) és a benne lévő gyógyszeranyagot "csak úgy" etetik meg az állattal, az nagy valószínűség szerint tönkre fog menni és hatástalan lesz."
Köszönöm.
De így sem hasznosul, úgyhogy nem tudom mi legyen akkor. :/
Ő ajánlotta ezt a szert, mert szerinte ez a legjobb.
De más tablettákkal is előfordul ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!