Sürgős! Hogyan tudnék Neki segíteni, hogy jobb legyen?
Figyelt kérdés
Kiskutyám az elmúlt 15 percben 5x hányt szerintem véres volt de ezt nem merem kijelenteni rózsaszín színe volt elég erőteljesen. Megy a hasa és az ürüléke fekete színű, forró a füle és száraz az orra. Most épp lefeküdt és folyamatosan nyögdécsel. Mitől lehet ez? Gondoltam a tápra de ugyan azt ette ma is amit mindig szokott. Megszakad a szívem :( Előre is Köszönöm : Nush.2010. jún. 25. 09:34
11/15 anonim válasza:
szegénykém.:(
Szoritunk ám a drágaságért *-*
Kérünk híreket (:
13/15 A kérdező kommentje:
Elment a Doki azt mondta hogy nagyobb volt az ijjedtség mint a baj. Jetike kapott lázcsillapítót meg még valami szurit, de már jobban van :). Állítólag valamit felnyalhatott séta közben ami elrontotta a gyomrát. Mondtam a Dokinak hogy nézze meg a másik 2 kutyát is de nekik semmi bajuk Hála Istennek. Köszönöm Szépen a Segítségeteket. Örök Hálám. by: Nush.
2010. jún. 25. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!