Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nektek mi a véleményetek erről?

Nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Van egy 6 hónapos tacskó keverék kutyusom, menhelyről hoztam. Nagyon ragaszkodó, okos, jól nevelt kutyus. Mivel kertes házban élünk, ezért ilyen kinti-benti kutyus, tehát oda megy ahova akar. Ha bent akar lenni bent van, ha kint akar lenni akkor meg kint. Éjszakánként is ő dönti el hol szeretne aludni. Van, hogy a kinti fekhelyén, van hogy velem bent a szobában.

Tegnap járt nálunk a keresztanyukám aki nagyon ilyen távolságtartó az állatokkal kapcsolatban, és tisztára megvolt rökönyödve hogy mit keres a szobában a kutya, egyből lökdöste le a kanapéról, meg zavarta ki a szobából. Szegény kutya meg nem értette mi van, mert ugye eddig meg volt neki engedve. Természetesen elmagyaráztam neki, hogy nálunk ez így szokás ha tetszik neki ha nem, és 20 éve élek állatok körül, soha semmi bajom nem volt egy kutyapuszitól, vagy attól hogy velem aludt az ágyban. A keresztanyukám azonnal zavarja a gyerekeit kezet mosni amint kicsit hozzáérnek a kutyához, és persze értem én hogy miért, de nem egy példa mutatta meg, hogy a kutyásoknak erősebb az immunrendszerük. A gyerekeknek se lenne semmi bajuk egyébként, mert nem allergiások az állatokra meg semmi.

Kutyások!(Főként szobakutyások) Ti felengeditek a kutyát az ágyra? Milyen a kapcsolatotok vele?

2018. nov. 2. 09:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igaz nem szobakutyás vagyok de a miénk is hasonló életet él. Van amikor itt alszik velünk az ágyban, nézi velünk a kanapén a tévét. Cane corso, szóval nem kistestű, gyakran útba van de odébb taszigáljuk ha rossz helyen fekszik. Ha jönnek vendégek akkor kint marad, nem szereti az idegeneket. Egyébként még senki se vette észre hogy bent szokott lenni a szobában a kutya. Úgy értem hogy nincs szaga vagy elhullajtott szőr esetleg behozott sár. Minden héten legalább 3x fürdetjük. Vannak olyanok akik ha jönnek nem zavarják ha bent van hisz már megszokták egymást. De én ezzel úgy vagyok ha valakit zavar a kutya így járt. Vagy nem jön vagy hozzá szokik.
2018. nov. 4. 18:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, off és nem belepofázni akarok, de nem egészséges olyan gyakran fürdetni egy kutyát.
2018. nov. 4. 21:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, én is tudom de az a "legalább 3x" az csak egy kb érték. Akkor fürdetjük amikor büdös.
2018. nov. 4. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!