Melyek a kedvenc kutyafajtáitok?
A keverékek. Főleg a nagyobb tetstűek, de a kicsik is cukik, csak a nagy bundásokat olyan jó ölelgetni, meg lehet velük birkózni:)
A családomban eddig volt kuvasz-nj keverék, az apja koromfekete nj volt, az ő színét és a kuvasz anyjának a hatalmas méretét örökölte, Ő volt az első barátom, kb 3 éves voltam akkor és Babakutyusnak hívtam:)
A második egy berni pásztor-kaukázusi keverék volt, gyönyörű, szürke bundás, Őt Mancsnak hívtam, akkoriban akkora mancsa volt, mint az én kezem:)
Később lett egy dán dog-labrador keverék, Ő a világ legártatlanabb, legkedvesebb kutyája(még megvan, csak én közben elköltöztem).
Nekem mostani saját kutyám egy bernáthegyi-fehér nj keveréke, Golyónak hívom, még pici(32kiló:D).
Minden nagytestű és minden bull tipusú. Főként az argentin dog és az amerikai pit bull terrier a nyerő.
(Egyébként argentin dogom van)
Kaukazusi
Orias Snautzer
Amstaff
Palotapincsi
Argentin dog
Cane corso
Kaukazusim meg pincsim volt. Most egy Amstaffom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!