Hogyan vegyem a szüleimet rá hogy legyen kutyánk?
Miért ne lehetne még egy kutyája!Esetleg egy németjuhász aki talán a házőrző is...nem csak egy kis tacsi!Mindig csak a kötekedés!Szánalmasak vagytok!Nem kérdezett semmi rosszat!
Napiszarra valók vagytok!
Kedves kérdező fogadj örökbe egy kiskutyát!!Ha haza viszed nem hiszem hogy haragudnának!Pláne ha nagy az udvar + tele vagytok pénzel!Bármelyik kutya tud okos lenni,hű meg pláne ez nem fajta függő!Nézz szét menhelyeken!Biztos lesz olyan akibe rögtön "bele szeretsz"
egyetértek! arra válaszoljatok amit kérdezett, nem nektek kell megnevelni.
na szóval szerintem kortól is függ. szerintem a szüleid (ha 10-11-12 éves vagy) biztos azt hiszik hogy elég neked egy kutyust gondozni. ha kicsit idősebb vagy, akkor meg beszéld meg velük, vagy nálam egy hatásos módszer volt hogy csak hazahoztam egy kutyust :D és annyira aranyos volt hogy nem volt szívük kidobni. szóval nem mondom hogy csináld ezt, csak írtad hogy várod az ötleteket, mert ez a módszer abban is jó, hogy ha ott van akkor már látják hogy a tacsival is kijön, meg nincs vele semmi gond, akkor már engedékenyebbek mintha csak hallanák róla
na de amúgy ha lehet kutyád énis mindenféle képpen a menhelyt javaslom, manapság mindenki fajtisztát vesz, a menhelyeken meg ott van a sok szép, okos, barátságos, kedves, ártatlan kutyus, szóval ha nekem lenne egy másik kutyusom akkor tuti hogy menhelyről hoznám, te döntöd el igaz, de ha nem is akarsz onnan, legalább nézz körül, biztos akad olyan, főleg ha mondod hogy kb. milyet szeretnél.
sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!