Szerintetek van kutyabordély- nem fedeztetés- mert végülis nekik is szükségük van iylesmire kiskutyák nélkül, de a kikaparás mégis milyen dolog. , kutyafogitabi van?
embernél is meglehetne akkor csinálni, elég sok ember hal meg ezekben a betegségekben...
DE! nem véletlen hogy embereknél nem csinálnak iylet, mert akkor nem termelődnének a megfelelő hormonok, egy kutynál sem!
de, pl nemtudom hallottál-e már róla, hogy embernőket is kipakolnak, ismerek is néhány ilyen nőt. Persze nem minden ok nélkül, de egy bizonyos kor után, ha van valami betegség, amit ott műteni kell, akkor inkább kipakolják.
De érted, vitatkozhatsz, biztos mindenki hülye itt, csak te vagy helikopter. Csak azt tudnám minek kérdezel akkor, ha nem hiszed el a válaszokat.
Én mindenkit ivartalanítok, aki a kezem közé kerül. Az állatorvosom sokszor cukkolja a fiam, hogy ő mikor kerül sorra. :))
De!! Gondoljatok bele, mekkora biznisz lenne egy kutyakupi!!
Én már évekkel ezelőtt kitaláltam, hogy milyen gumikutyákat lehetne bevetni, hogy lehetne tartósítani a tüzelő szuka szagát. A sok idióta gazdi meg özönlene, mert Fifikén rajta a kangörcs és jajdenagyon csajozni szeretne! És fizetnének súlyos ezreseket!
Ha valaki szponzorálja, beszállok! :)))
Alapdolgokat fogok mondani, általános iskolai boisz befigyel.... :-(
Ha elkötik egy ember vagy kutya ondóvezetékét, akkor nem lesz több ondója, ergo nem lesz utódja. De a herék ettől még tovább fogják termelni a nemi hormonokat: az embernek lesz nemi vágya, a kutyának meg párzási ösztöne.
Azaz a kutyánál nem elegendő elkötni az ondóvezetéket, hanem ki kell venni a heréket is, hogy ne termeljenek több hormont. Ez rájuk nem káros, mivel a párzás náluk nem élvezet, csupán ösztön. És onnantól kezdve nem hágják meg a plüssállataidat meg a széklábakat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!