Mi van ha lenyelt egy varrótűt egy kutya?
Figyelt kérdés
Ez kijön a kakival? Vagy mi lehet? A szomszéd kutyája benyalta a varródobozból, én kenyeret javasoltam, az becsomagolja, nem? Vagy orvos? De jót javasoltam?2018. okt. 20. 20:13
2/20 anonim válasza:
Azonnal állatorvos! Iszonyú kínokat okozhat neki és bele is halhat!
3/20 anonim válasza:
Indulás azonnal a legközelebbi állatorvosi ügyeletre! Át is szúrhatja szerintem a belét.
Hogy csomagolná be? A kenyeret elpusztítja a gyomorsav... És különben hogy találja meg a kenyér tűt?
4/20 anonim válasza:
szerintem abból az elvből indult ki, mikor az ember szálkát nyel és a torkán akad az embernek, olyankor szoktak kenyér belet etetni...
de ez ebbe az esetbe írdatlan nagy hülyeség, remélem már rég a kutyát kezeli az orvos
egy fém tű nem játék és én se értem, hogy csomagolná be
5/20 anonim válasza:
Ha cérna is volt bele fűzve akkor kb összevarja vele a saját beleit. Nem jön az csak úgy ki a kakival mivel merev, hegyes fém tárgyról beszélünk a belek meg úgye nem tök egyenesek hanem kanyarodnak és mozognak is ezért ahogy a tű halad átszúrkodja őket ha cérna is van hozzá akkor majdnem olyan mint egy varrás csak halalos. A gyomorsav sem fog komoly kárt tenni a tűben. Gyorsan orvoshoz kell vinni mielőtt a belső sérülések és a vérveszteség elviszi a kutyát.
6/20 anonim válasza:
Orvos! Ha átszutja a belét (amire nagy esély van) bele hal(hat)!
7/20 anonim válasza:
Nem javasoltál jót, a kenyér nem csomagolja be a tűt.
Doki!!!
8/20 A kérdező kommentje:
Jó, akkor átszólok nekik...... De a doki mit tud csinálni? Holnap is elvihetik?
2018. okt. 20. 22:05
9/20 anonim válasza:
MOST vigyék el. Ahogy mozognak a belei, úgy átszúrhatja a tű. Iszonyú kínszenvedés.
10/20 anonim válasza:
felőlem várj holnapig, de már késő lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!