Milyen gyakran ellenek a szukák? Átver a tenyésztő?
Segítsetek kérlek, bár azt hiszem, hogy én is tudom a választ...
Lefoglaltam egy kiskutyát, aki szeptember 22-én született. Most nézegettem a képeket a tenyésztőnél, és belefutottam, hogy rakott fel az előző alomról képet, és írt is hozzá, és ott a születési dátum május 13. A szülők elmondása szerint ugyanazok mindkét alomnál. Én ezt sehogy nem tudom összerakni, nem jönnek ki a dátumok...jó ez így?
Azért a 4 hónap nekem is sántít. Akkor szinte rögtön egyik alom után kellett tüzelnie a szukának és befedeztetni, amit normális tenyésztő nem csinál, mert a szuka szervezetét nagyon leterheli, ezáltal a születendő kölykök is nehezebben fejlődnek rendesen.
A papírok meg semmit nem bizonyítanak. Attól, hogy van pár szép törzskönyves, tenyésszemlés kutyája, nem biztos, hogy lelkiismeretes tenyésztő, mert a papírok csak a kutyák származását, tovább tenyészthetőségét bizonyítják, nem a tenyésztő munkáját. Náluk is sok a kontár, aki szerint ha van tk meg tenyésszemle, akkor már bármit megtehet és nem lesz szaporító.
Azért kérdezz rá erre a tenyésztőnél, kíváncsi lennék mit hoz fel magyarázatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!