Miért csinálja ezt? Ez most azt jelenti hogy ő a falkavezér?
Figyelt kérdés
5 hónapos szuka kutyám mostanában séta közben mindenhova odapisil. Utána meg hempereg a fűben. A lakásba nem pisil be csak a szőnyegeken hempereg. Tegnap az unokatesóm jött látogatóba (már találkozott vele, csak nem nálunk) és megugatta. Megállás nélkül ugatott rá. Rászóltam de nem hagyta abba szóval bezártam a szobába. Szerintetek ezek mit jelentenek? Én arra gondoltam, hogy magát hiszi falkavezérnek.2010. jún. 24. 12:38
11/12 anonim 

válasza:

Kedves kérdező! Ha nem tűnt volna fel, ez itt nem a "szakértők válaszolnak" rovat. Mindenki leírja, amit gondol. Vagy belátásod szerint eldöntöd kinek hiszel, vagy fizetsz egy szakértőnek a válaszáért. Amúgy én pl sosem vettem még zokon, ha valaki azt tanácsolta, hogy olvassak el egy könyvet, sőt örültem neki. PEdig hidd el, olvastam már párat. Hidd el, egy kis olvasás mindig jó tesz, akkor is ha már azt hiszed mindent elolvastál.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak az 1-2 embernek aki értelmesen tudott válaszolni. Sokat segítettek. :)
2010. jún. 24. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!