Elmernétek költözni a helyemben?
Jelenleg Budapesten élünk hármasban a párommal, és a kutyánkkal. A kutyusunk sajnos betegség miatt sűrűn látogató vendég az állatorvosnál. Kontrollra járkálunk havonta, hogy az állapotát szinten tartsák. Vért vesznek mindig. Nézik az értékeket, és úgy emelik, illetve csökkentik a gyógyszerét. Havonta kell kiiratnunk gyógyszert is. Itt ismerik, itt tudják mi a baja, itt mérnek mindent, és itt ápolták mikor kiderült a betegsége.
Mi nagyon szeretnénk elköltözni innen. Én ragaszkodom az állatorvosunk miatt, hogy Budapest szélére, illetve Pest megye, ami még azért közel van a mi orvosunkhoz. Párom viszont Debrecenbe, és hasonló helyekre szeretne költözni.
Mivel nagyon ritka betegsége van a mi kutyusunknak, és ezt az állatorvos is megmondta, így semmiképp nem szeretném más orvossal kezeltezni. Az meg nem annyira jó ötlet, hogy havonta 300 km fel Pestre, és 300 km vissza vidékre. Mellesleg a kutyánk sem szeret autókázni. Fél, mert tudja, hogy az orvoshoz megyünk, ahol neki fájni fog a vérvétel. Meg, ha ne adj isten rosszul lesz, akkor sem lenne megoldás több száz kilóméterre költözni.
Ti elmennétek messzebbre? Bíznátok az idegen orvosban?
Költöznék. Külföldre költöztem egészségügyileg egyáltalán nem top kutyával, hát bennem volt a para rendesen, mert az otthoni dokinknál jobbat el sem tudnék képzelni.
Most az a szitu áll fent, hogy kapcsolatban vagyok az otthoni dokival, küldöm neki rögtön bármilyen vizsgálat eredményét, elmondom neki mit mondott az itteni doki, és ez alapján történik minden.
Nyugi ez megoldható, pláne ha már diagnosztizálva van a betegség.
Tájékozódj ottani orvosokról. Facebookon van egy jó csoport, az a neve, hogy "Jó vagy rossz állatorvos? Ajánlod vagy nem? Tapasztalatok az orvosokkal." Rengeteg tagja van.
Itt megírhatod a kutyád betegségét és hogy hova akartok költözni, és kérsz ajánlásokat, hogy milyen megbízható szuperdokik vannak a közelben. :)
Orvosodat kérdezd meg,hogy esetleg nincs e Debrecenben olyan orvos amit ajánlhatna,mert ti sajnos elköltöztök.
Hiszen az orvosi egyetemen nyilván mindenki szétszóródik az országban és lehet pont egy csoport társa ott dolgozik akit ismer,tartja a kapcsolatot vele stb.
Egyébként ha utána érdeklődsz a dokiknak. Találsz egyet, még mindig tarthatod a kapcsolatot a jelenlegi dokiddal.
Én is ezt tenném.
Csoportok is vannak már fb-on ahogy írták,belépsz néhányba és érdeklődsz,hogy költözöl és xy baja van a kutyádnak,melyik dokit ajánlják.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
Utána fogok nézni mindennek, amit írtatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!