Vemhes kutyus, mire készüljek?
Ilyenkor már késő. Egy anyakutya ösztönből tudja, mit kell tennie, te legyél ott mellette, figyeld az anyakutyát, legyen előtte víz.
Ha baj van, akkor meg állatorvos! "na a doki elmondta mire figyeljek." -> Amiket mondott, azokat tartsd be, amúgy meg ha gáz van, akkor állatorvosi ügyelet. Megadta a számát, elérhetőségét a doki? Amúgy miket mondott?
Nagypapa nem leszel,mert nem neked lesz gyereked, hanem a kutyádnak kölykei :D
Köszönöm szépen, igen kaptam elérhetőséget. Elmondta hogy a hőmérséklete fialás előt csökken..nagyjáből 12-24 órával. Ha viszont túlzottan csökken vagy emelkedik akkor gond lehet. Elnondta mit készítsek elő amire remélhetőleg nem lesz szükség. Fertőtlenítő, cérna, tiszta törölköző.
Az a nagy gondom hogy nem merem egyedül hagyni, bent van a lakásban, nem nagyon keres helyet meg ilyesmi, fekszik a kanapén, néha szaporább a légzése, de ennyi.
Mondta. Ezzel én is tisztában vagyok. Tudom..akkor miért nem!
Amúgy hogy vissza térjünk az eredeti kérdésre, az imént 36,9-t mértem. Mennyire megbízható a hőmérséklet és a fialás közötti összefüggés?
Kedves kérdező!
Nagyon fontos a telefon a közeledben + amiket az orvos mondott.
Nagy valószínűséggel hamarosan megszületnek a kicsik.
Komplikáció mentes ellést kívánok.
Kérlek jelezd majd, hogy mikor születtek meg, mennyi picur érkezett, és hogy minden rendben ment e.
Amúgy nagyon rendes tőled, hogy magadhoz vetted, befogadtad őket! Köszönet érte, hogy jó kezekben vannak! :)
Ha ma-holnap születik az alom, már kockázatos ivartalanítani. Mellesleg a kivett babakutyák életképesek, így gyakorlatilag le kellene őket altatni ahhoz, hogy ne éljenek.
A menhelyjel vedd fel a kapcsolatot, mert ez nem lesz olcsó mulatság. Egy kölyök normális felnevelése 40-60.000. És ezt szorozd meg néggyel. Ha a menhely csak a kedvezményes oltóanyagokkal és féreghajtással hozzá tudna járulni, már sokat jelentene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!