Mi lehet a baja a kutyámnak :?
Figyelt kérdés
Közép Uszkár 6 éves egész nap nem eszik sem iszik és fekszik hiába hivom fekszik mi lehet a baja?2010. jún. 23. 18:24
31/40 A kérdező kommentje:
lány vagy utolsó hozzászóló?
2010. jún. 23. 18:50
32/40 elika 

válasza:

AKIK EBBEN A KÉRDÉSBEN SEGÍTENI AKARTAK A GYEREKNEK: DÍCSÉRETES! JÓ EZT LÁTNI, KÖSZÖNÖM, HOGY VAGYTOK: REMÉNY EBBEN A CUDAR VILÁGBAN. ÉN IS REMÉLEM, HOGY JOBBAN LESZ A KUTYUS( AZ EGYIK VÁLASZOLÓ). SZÉP ESTÉT!
33/40 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm szépen :) Neked is Szép estét
2010. jún. 23. 18:51
34/40 anonim 

válasza:

Feltétlenül írd meg, mi lett a kutyuskával, majdnem elsírtam magam már az előbb, mert nagyon izgulok és imádom az állatokat!!!
Nagyon sok szerencsét és nagyon vigyázzatok rá!
35/40 anonim 

válasza:

Igen lány vagyok :)
Sajnos fiút nem láttam még segíteni próbálni (vagyis nem nagyon)
36/40 A kérdező kommentje:
irtam freemailodon nézd meg és lécci :D
2010. jún. 23. 18:55
37/40 A kérdező kommentje:
A kutyusnak gazdi hiány volt:DDD
2010. jún. 23. 19:11
38/40 anonim 

válasza:

Két napig nem volt otthon anyukád?
39/40 A kérdező kommentje:
nem szal az volt a gondja :D
2010. jún. 23. 19:26
40/40 anonim 

válasza:

Hát igen, akkor szerencsére "csak" ennyi.
Egyébként nekünk is van két kutyánk, egy németjuhász és egy kis puli. Már nagyon öregek, 15, ill. 16 évesek. Nagyon szeretjük őket! A kis puli szintén ezt csinálja, amikor a gazdi nincs otthon, akár egy hétig, akkor teljesen maga alatt van és nem hajlandó enni még téliszalámit sem... Hiába van otthon másvalaki, akkor sem...
Nagyon ragaszkodó állatok! Imádnivalók! Szeresd az állatokat továbbra is!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!