Létezik kutyáknak fűthető pléd vagy ilyesmi?
"Én valami spéci takaróra gondoltam, ha létezik ilyen. Bár igazából semmilyen takarót nem tűr meg magán, kibújik alóla.."
Akkor tényleg sok értelme lenne...
Semmi értelme, többet ártasz vele mint használsz. Pénzkidobás. És a kutya valószínűleg nem szereti majd.
Azt remélem tudod, hogy a meleg nem magától terem ott. Az ilyen cuccok elektromos áramot fogyasztanak. Nekem lakberendező kutyám van, biztos hogy nem hagynám egyedül ezzel 5 percre se. Akkor se ha "hallom".
Kistestű, rövid szőrű kutyám van, kölyökkorában az előszobában volt a helye (szobatisztaságra szokás előtt), marhára fázott, akárhány takarót tettem oda neki, pedig lakásban élünk, szóval az előszobában sem volt különösebben hideg. Én egy ilyen kifejezetten állatoknak való, mikrózható melegítőpárnával oldottam meg a dolgot. Kőkemény anyaga van, elrághatatlan, másfél éve semmi baja. Mikróban kell melegíteni öt percig, 6-8 órán át tartja a meleget. Nem forró, pont jó. Ezt betettem a box legaljába, rá a takaró (mert amúgy elég kényelmetlen lehet, ahogy mondtam, kemény), ez épp annyit langyosított, amennyit kellett.
Egy ilyen kb. 20 centis átmérőjű kemény műanyag korongot kell elképzelni, huzattal. Linkelni sajnos nem tudok, mert ahol én vettem, ott már nem tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!