Mit tegyek a kutyaházba kinti kutyánál? Pléd, szalma, stb?
Ez tulajdonképpen kutyától is függ. Mi mindig tettünk valamit a kutyaólba, de mindig kiszedte, vagy szétszedte. Az egyik óljában, mert kettő van neki, az egyik a melegben a pinceajtóra szerelve, a másik a kertbe. A kerti az szépen meg volt csinálva, préselt szivacs szigetelő(olyan mint a hungarocell) volt belerakva azon pedig régi szőnyeg, úgy rögzítve hogy ne tudja felkaparni túl könnyen, de úgy felszedte, hogy még a szigetelőt is darabokban cibálta ki onnan. Raktunk be régi ruhát, azt is kidobta, szalmát, azt is kikaparta, úgyhogy most a puszta fán alszik, mert nem tűr meg semmit.
A szalmában én úgy tudom nem nagyon marad meg a bolha, de ha valódi védelmet akarsz, ne csak a szalmára számíts mert ha bolhás lesz nem az ólban, hanem kint a kertben fogja beszerezni őket. Inkább javaslom a Frontline-t, tudom kicsit drága, de megéri azt a 3-4 ezer forintot mert 3-4 hónapra valódi védelmet nyújt nem úgy mint a többi "olcsóbb" bolhairtó és egyéb kártevőktől is megvédi. Ha pedig azzal van kezelve teljesen mindegy milyen szalmát hozol haza bele nem fog menni a bolha, max beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!