Miért utál a kutyám?
Egy kölyök kutyánk van, aki mindenkivel teljesen jól elvan (férjem, gyerekeink+barátok, barátnők) csak velem nem. Engem folyton harapdál, felugrál, lökdös, amint kiteszem a lábam az udvarra. Már az összes ruhámat szetszabdalta gyakorlatilag. Nem értem miért teszi ezt velem. Egyébként csak a saját udvarunkban ilyen, amint kimegyunk sétálni, azonnal kezesbarany lesz és rám sem hederit. Kutyaiskolába is járok vele, ott abszolút jól viselkedik, de amint beérünk az udvarba, egyből harap.
Mit tegyek? Akkor is ezt csinálja, amikor nem egyedül vagyok az udvaron, hanem a férjemmel vagy valaki mással. És csak engem vegzál folyamatosan.
Amúgy jól nevelt, mindenki mással teljesen jól elvan, nem értem ezt a megkülönböztető bánásmódot a részéről.
Van valami ötlet, hogy legyünk jóba?
Köszönöm a válaszokat.
A kutya sulit nemrég kezdtük, mert előbb minden oltást be kellett adatni, úgyhogy biztos sokat fog fejlődni.
A sétánál úgy értettem, hogy rám sem hederit, hogy ott nem harapdál, nem húz, nem bolondozik. A lábam mellett sétál, azt figyeli milyen tempóban, merre megyünk, sokszor rám néz, tehát akkor teljesen úgy viselkedik, ahogy "kell".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!