Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért utál a kutyám?

Miért utál a kutyám?

Figyelt kérdés

Egy kölyök kutyánk van, aki mindenkivel teljesen jól elvan (férjem, gyerekeink+barátok, barátnők) csak velem nem. Engem folyton harapdál, felugrál, lökdös, amint kiteszem a lábam az udvarra. Már az összes ruhámat szetszabdalta gyakorlatilag. Nem értem miért teszi ezt velem. Egyébként csak a saját udvarunkban ilyen, amint kimegyunk sétálni, azonnal kezesbarany lesz és rám sem hederit. Kutyaiskolába is járok vele, ott abszolút jól viselkedik, de amint beérünk az udvarba, egyből harap.

Mit tegyek? Akkor is ezt csinálja, amikor nem egyedül vagyok az udvaron, hanem a férjemmel vagy valaki mással. És csak engem vegzál folyamatosan.

Amúgy jól nevelt, mindenki mással teljesen jól elvan, nem értem ezt a megkülönböztető bánásmódot a részéről.

Van valami ötlet, hogy legyünk jóba?

2018. okt. 2. 17:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha úgyis jártok iskolába, kérdezd meg az oktatókat.
2018. okt. 2. 18:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Nyilván még fogom kérdezni, vasárnap megyünk legközelebb.
2018. okt. 2. 18:18
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Mert ütöd, vered, vagy ha nem, akkor csak szimplán érzi, hogy rossz ember vagy.
2018. okt. 2. 19:05
 4/12 A kérdező kommentje:

Vicces vagy nagyon. Már miért vertem volna meg bármirért is? Soha nem bántottam.

Szóval akkor biztos rossz ember vagyok, lehetséges...

2018. okt. 2. 19:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Most látom csak, hogy 26%-os vagy. Gondolom hasonlóan jó válaszok miatt. Vagy fizettél érte?
2018. okt. 2. 19:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Első sorban azért csinálja, mert hagyod. Ez nem jelenti azt, hogy utál téged, szimplán csak kihasználja, hogy nálad ezeket megteheti. Erről le kellene szoktatni és szabályokat kellenw bevezetni. Első sorban azt a szabályt, hogy figyelnie kell rád kint is, nem ugrálhat, nem haraphat. Tehát kezd el nevelni!
2018. okt. 2. 19:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem utál, hanem érzi, hogy megteheti ezeket veled, mert hagyod. Nincs elég tekintélyed előtte, játszótársnak tekint. Határozottabb fellépés kell a részedről.
2018. okt. 2. 19:51
 8/12 anonim ***** válasza:
12%
5-ös. Tudod, általában az őszinte embereket nem szeretik, az olyanokat, akik őszintén megmondják, kiközösítik. Az igazságot nem szeretik sokan, ezért lehúzzák a másikat. Nos, ezért vagyok 27%-on. Mintha amúgy ez bármit is számítana.
2018. okt. 2. 21:25
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként nem biztos, hogy való neked kutya, ha a gyakorin kell megkérdezned, hogyan is közeledj felé.
2018. okt. 2. 21:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem utál. Csak nem tisztel. Amíg nem adod határozottan a tudtára, hogy ezt nem csinálhatja, addig nem fog leállni.

Az pedig nem éppen a jólneveltség jele, ha séta közben "rád sem hederít".

Úgyhogy még dolgozni kell ezen. De a kutyasuli jó.

2018. okt. 3. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!