Miért eszik a kutyám virágföldet?
Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy "hiányos az étrendje, adjál neki szuper prémium tápot", hanem arra, hogy milyen hiánya lehet???
Mindent kap, amit csak egy kutya ehet. Táp, főtt étel. Hús, hal, tészta, rizs, zöldség (répa, fehérrépa, zeller, brokkoli, karfiol, krumpli, paradicsom, paprika, stb.), gyümölcs (banán, dinnye, eper, barack, alma, stb.), túró, tojás, tej, tejföl, joghurt, csont.
2010. jún. 23. 12:47
1/6 anonim válasza:
Hát ezt így nem fogjuk tudni megmondani, csak az orvos egy vérvétel után. De abból kéne kiindulni, hogy mi van a virágföldben? Miket tartalmaz? Sajnos a földhöz nem értek, meg hirtelen nem is találtam semmit, de pl foszfor tuti van a földben, meg egyéb ásványi anyagok, tőzegek, ilyesmik. Valószínűleg pl a zöldkagyló kivonat ezeket tudja helyettesíteni, de ez csak egy merész tipp :)
2/6 anonim válasza:
A föld, humusz ásványi anyagokban gazdag, tehát abból van hiánya. Réz, cink, kálcium, magnézium stb. Lehet, hogy jól eteted, de lehet, hogy nem jó az arány, és a megfelelő ásványi anyag, nyomelem hiányzik. Vegyél neki állat patikában ilyenfajta táplálék kiegészítőt. ;)
3/6 anonim válasza:
lavet kutyavitamin, ebben van zöldkagyló és alga kivonat. az enyém is megkóstolja, tetszik neki a szaga szerintem.
4/6 anonim válasza:
Mondjuk, ha nem avar, hogy fogy a virágföld, akkor nem kell táplálék kiegészítő. :D A kutya tudja mi jó neki, de az én kutyámat meg szokta fosatni az ilyen fajta önálló táplálék kiegészítés. :9
5/6 A kérdező kommentje:
Zöldkagyló kivonatot is kap, GF600-at.
Ahány vitamin, annyiféle összetétel és milló féle. Ugyan melyiknek higgyek? (...)
Azért köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 24. 16:22
6/6 A kérdező kommentje:
Az egyik virágládát újra kellett tölteni, mert majdnem kizabálta az egészet. De amúgy nagyon édes, engem nem zavar :).
2010. jún. 24. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!