Fajta jellegű keverék kb mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Fajta jellegű, merle border vagy ausztrál juhász keverékhez milyen áron lehet hozzájutni?2018. szept. 25. 19:32
11/15 anonim válasza:
Utolsó, a kis dupla merle kutyus még gazdit keres? Csak mert nem olyan friss a bejegyzés. Ha tudsz róla bármit kérlek írj rám privátban! :)
Kérdező, nézegetni a menhelyen oldalát egyébként mindenképp érdemes, felénk is olyan gyönyörű, sokszor fajtatiszta kutyákat hoznak menhelyről, hogy néha csak nézek.
12/15 Metionin válasza:
Szerintem oltások és a chip ára. Menhelyen is ennyit kérnek plusz az ivartalanítás árát ha már megtörtént.
13/15 anonim válasza:
Szia
Nemtudom azóta találtál e már kutyust, de ma belefutottam egy menhelyes merle kölyökbe neten és rögtön eszembe jutottál
14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, azóta találtam kutyust :) (igaz nem merle, de nem a színe számít. Nem is értem mit gondoltam mikor kiírtam ezt a kérdést)
2018. nov. 19. 14:07
15/15 anonim válasza:
Akkor boldog gazdis éveket kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!