Nekem egy kuvasz/kuvasz jellegű keverék? Gyönyörű állat (meg magyar), de tartok tőle, hogy nagy falat lenne.
"tartok tőle, hogy nagy falat lenne."
Kicsit félreérthető.
Szóval arra gondoltam, hogy sok rosszat hallottam róla (gyenge idegrendszer) és ismerősnek van egy végtelenül szocializálatlan, ebből adódóan verekedős kanja, még 8-10 hónapos korában sem tudott vele a staffim játszani (egykorúak), mert balhézni akart. Tehát jó példát élőben még nem láttam. Ugye van normális is, ha jól nevelik? :)
Nyilván lehet belőle jól neveltet kifogni, kérdés, időben kiderül-e, ha nem az.
Pusztán mert magyar egy fajta, kár azt választani.
Ha már neked is kételyeid vannak, érdemes meggondolni kétszer is.
" érdemes meggondolni kétszer is."
Már 1 éve gondolkodom rajta. :)
Nem azért tetszik, mert magyar, hanem mert gyönyörű. Eddig csak "külföldi" kutyáim voltak. :)
Ha szeretnél kuvaszt, nőj fel a feladathoz és kész. :-) Valóban gyönyörű, okos, és erős. :-)
A gyenge idegrendszer nem fajtajelleg, vagy te fogtál ki ilyet az ismerőseid körében, vagy ott sem az idegrendszerrel van a probléma, hanem a neveléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!