Mi lehet a baja? Veszett?
Az 1 éves kutyámnak be van dagadva a nyaka, fáj neki, szomorú, darázscsípés vagy lehet hogy megveszett?
Előre is köszönöm!

Az oké, hogy valakinek nincsen pénze Acana tápra, kutyaiskolára vagy egy diszplázia műtétre, de a veszettségi oltás a kutya alapellátásához tartozik, és kötelező is!
Évente egyszer kell beadatni, nem hiszem el, hogy 12 hónap alatt nem tudsz összespórolni 5000Ft-ot!
Ha valaki, én tudom, mi a rossz anyagi helyzet, nagyon kevésből élek, de kutyám megkapja a veszettségi, kombinált oltást, bolha, kullancs elleni védelmet, ha baj van, orvoshoz viszem, még akkor is, ha abban a hónapban nem lesz már miből ennit vásárolnom.
Ez annyira alap dolog...
A csomóval pedig mindenképp vidd orvoshoz, látatlanban nem lehet megmondani, mi okozza.
Ha pl. allergiás reakció, és ráduzzad a torkára, meg is fulladhat. De ez csak egy tipp a millió lehetséges ok közül.
A veszettségnek nem ezek a tünetei.

"ha baj van, orvoshoz viszem, még akkor is, ha abban a hónapban nem lesz már miből ennit vásárolnom. "
Ez te vagy.
És mindenki ba.ssza meg! Köszönöm a tartalmas segítségeket, mindegyik vége az hogy állatorvos...mindegy végülis nem tudom mit hittem, ja és nincs otthon internetem seg.gfejek.

Tudod, van az a vicc.
Egy hapsi ül a volán mögött, szól a rádió.
Kérem, vigyázzanak, egy őrült autós száguldozik szembe a forgalommal.
A sofőr felkiált: - Egy??? Száz!!!
Nézzél már kicsit magadba, nem mi vagyunk a seggf*jek.
Ha nem szereted a kutyádat, nem látod el rendesen, és nem is vagy hajlandó áldozni rá, akkor ugyan miért is tartasz? Komolyan kérdezem!!!
A puklit nagyon sok dolog okozhatja. Ami az egyik betegségre jó, az lehet, hogy a másikra ártalmas!
Mit gondolsz, telekinézissel látjuk a kutyádat, és azt, hogy mi a baja? Ezt így egyáltalán nem lehet megállapítani. Még jó, hogy mindenki azt írta, vidd orvoshoz, mert talán pont az ő dolga megállapítani, hogy mi okozza...

Hát azt én se tudom mit hittél. Figyelj, ha most megkérdezném tőled, hogy mit csináljak, ha van a nyakamon egy daganat, mit mondanál? Érted, lehet rák, polip, zsícsomó, ezer dolog! Hát honnan tudnánk mi baja van? Arra való az orvos, hogy meg mondja.
Mit várnál tőlünk? Küldjünk virtuálisan egy kis kemoterápiát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!