Óraátállításnál a kutyával is átálltok azonnal? Vagy fokozatosan? Pl vacsora, séta
A kutyáknak tökéletes időérzékük van. Persze amelyik kutyának nincs egy meghatározott rendszer az életében, attól nem is várhajtuk el, hogy időponthoz kösse a dolgokat.
Én azonnal át szoktam állni. 2-3 nap alatt tökéletesen megszokja. Én ezt jobban preferálom, mint több napon keresztül fokozatosan szoktatgatni. De kinek a pap, kinek a papné.
Már sajnos nincs kutyám, de nem igazán volt ezzel gond. Nem percre pontosan ugyanakkor volt etetve, hanem plusz-mínusz fél óra, ugyanez a sétánál is. Egyedül ott látszott rajta "zavar", hogy hamarabb mentünk el otthonról, vagy hamaroabb értünk haza, vagy később értünk, mint megszokta, de kb. pár nap alatt átállt.
"Jó hírem van: Az idei októberi lesz az utolsó óraátállítás" - Jah, remek lesz decemberben reggel 8-kor még sötétben beérni munkahelyre, iskolába... :// Nem tudom, kinek kell ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!