Milyen aranyos nevet lehet torpe tacskonak adni?
Figyelt kérdés
Mi a Rudyra gondoltunk de nekem annyira megse tetszik2018. szept. 24. 13:04
11/12 anonim válasza:
Aranyos nagyon a Zokni csak kicsit fiúsnak érzem.
12/12 anonim válasza:
Rudy jó név lehet. És a korábbiakkal "vitatkozva" nem totál mindegy egy kutya esetén h. fiús vagy lányos neve van? Amit szoktak javasolni két szótagú, és lehetőleg ne vegyes hangrendű legyen a neve, álítólag jobban hallgat rá, és könnyebb kimondani is (tudom le leszek pontozva, mert itt a "hasznosság"="egyetértek" de ez külön történet). Ha idegen hangzású nevet választasz azért nézd meg nagyon, hogy mit jelent, találkoztam egy Kánisz nevű kutyával (rendkívül fantáziadús név). Ami viszont aranyos volt számomra egyik kutyafuttatóban szintén törpetacsira Hotdog név. Szóval legyél kreatív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!