Törpe tacskónak hám vagy nyakörv?
Olvastam,hogy a normál tacsinak jobb a nyakörv,de nekem törpe lesz.
Melyik jobb?
Milyen méretűt vegyek?
A hámból 30-35 mellkas körfogat ugye?
Nyakörv mekkora legyen?
Kistestűeknek jobb a hám. Érzékeny a légcsövük, nem terheli a nyakukat. Emellett biztonságosabb is, mert nem tudnak kibújni belőle pl ha megijed. Illetve fel lehet emelni könnyen, ha szükséges. Szerintem nekik is kényelmesebb a hám.
Attól függ milyen márkát választasz. A Trixieből (amit mi használunk) az XS-S méret jó lenne neki. Nekünk is az van, 5.2 kilós kutyán.
Igen k9 lesz majd abból baby1-es,de előbb valami olcsót szeretnék a trixi nekem is szimpatikus.
Köszi mindenkinek :)
1-es törpe tacsid van?
Tacskó és csivava keverék :D de ha rám hallgatsz K9-et inkább ne, nem ér annyit amennyit kérnek érte...
Nekünk is volt K9 powerhámunk, de nem vált be és nem is volt olcsó (5000ft volt a Baby2-es méret, ami nektek is kéne). Nyáron átmelegszik a kutya alatta, mert zárt, illetve nekem egyszer ki is csúszott belőle. Hiába volt szorosra állítva. Nem bízok benne. Ellenben a Trixiet évek óta használjuk, kemény 1500ft volt és szuperül helytáll. Sosem bújt ki belőle, erős a csatja és nem merev az anyaga, a kutyának is kényelmesebb. Van amikor egész nap rajta van, mert kirándulunk, utazunk.
Szóval a K9 divatos, jól néz ki, de igazából semmi extrát nem tud. Én nagyot csalódtam benne. A Trixieből is vannak szép színek, nekünk fekete van (fiú kutya) de van lila, piros, narancs, kék, szürke, bézs, zöld stb. Biztos találsz a kutyához illő színt.
Nekünk van nyakörvünk is, de csak télen használjuk mikor a kabátra nem tudok hámot tenni.
Köszi :)
Tesóm beagle keverékének k9 hámja van és neki bevállt.
Akkor marad a trixi max elviszem a boltba felpróbálja és ha jó akkor megveszük.
Van egy bolt ami felvásárolja a k9-től és kb 3000ft-ért adja el.Annyit megér nekem.
Ahogy gondolod :)
Igen, legalább Baby2 kell majd neki. A Baby1 tényleg apró kutyákra való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!