Tacskónak Hám vagy nyakörv?
Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 13:40
2/18 anonim válasza:
minden kutyának hám. Neked melyik tetszene, ha a kocsiban a nyakadat rántaná meg a biztonsági öv, vagy inkább fogná az egész testedet a törzsednél fogva? :)
3/18 A kérdező kommentje:
Csak sétán melyik.
2011. jan. 18. 13:57
4/18 anonim válasza:
Minden kutyának nyakörv. Ja, nem, szánhúzóknak szánhúzáshoz húzóhám, de sétához azoknak is nyakörv.
A hámnak megvan az a veszélye is, hogy a gazdi ijedtében hajlamos annál fogva felkapni/fellógatni a kutyát, hogy a szembe jövö kutya nehogy megharapja.
5/18 anonim válasza:
14.00 gratulálok. Tehát ha nyakörv van a kutyán, akkor a gazdi nem fog megijedni, és nem rántja fel a nyakánál fogva? Persze....
Így is úgy is felrántja, mert megijed. Akkor viszont talán jobb, ha nem a nyakánál rántja meg.
6/18 anonim válasza:
Szerintem is nyakörv. Hám ÖV-hez, vagy súlyhúzáshoz maximum.
7/18 anonim válasza:
Hám.
De abbol is én csak ezt a tipust szeretem:
De volt ehez hasonló kérdés már:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__124406-hosszu..
8/18 anonim válasza:
Nyakörv. A hám munkakutyának való, munkához. A nyakörv pedig sétához jó. Nem kell húzni sehova kutyát, ha megtanítod szépen, láb mellett menni.
9/18 A kérdező kommentje:
Nem az enyém a kutya ha én fogom pórázon nálam láb mellett jön de a gazdájánál viszont húz.
2011. jan. 18. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!