Egy kutyának ha napi egyszer futok vele és 1 órát sétáltatom, akkor a nap hátralévő részében elég a jelenlétem? Vagy hogy működik ez?
Figyelt kérdés
Alapvetően sportos vagyok, így tervezek vele canicrossozni, meg bikejöringezni is, ezeket nagyobb távokon, napi egyszer (mikor melyiket)... Ezenkívül 3 db eü. séta meg napi 1-1.5 órás lasabb, lazább séta.
Ez mozgásban elég egy huskynak, husky keveréknek, szamojédnek, vagy hasonló típusú kutyának?
Ezeken túl mennyit kell velük szellemileg foglalkozni?
Mert ahogy számolom nem maradna sokkal több időm/nap...
Hagyna otthon tanulni/dolgozni?
2018. szept. 21. 15:01
1/2 anonim válasza:
Nem vettem ki pontosan, hogy akkor napi hányszor sétáltatnád, de ha csak 1x is 1,5-2 órát akkor az elég arra, hogy érjék a külső ingerek. Az, hogy mennyire kell fizikailag leterhelni fajtafüggő. Nem írtad, hogy mennyi helye lenne alapból. Én a német juhászról tudok nyilatkozni mert az van, ami nagy helyigényű és szellemileg is rendesen foglalkoztatni kell. A jelenlétednek pedig örülni fog nyalván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!