Hol kaphatok francia buldogra szájkosarat?
Figyelt kérdés
van egy lassan 2 éves francia buldogom,és az a gondom vele,hogy minden kutyának nekimegy.voltunk már iskolában is,de nem jártunk sikerrel.szeretnék venni neki egy szájkosarat,hátha az ideiglenesen megoldja a problémánkat,csak nem találok rávalót sehol.tud valaki esetleg egy helyet ahol kaphatnék ilyet?vagy van valaki aki bőrdolgokat készít és vállalna egy szájkosarat?nagyon hálás lennék,hogy a napi 3 séta többé ne legyen kész rémálom(sem neki,sem nekem).nagyon köszi2010. jún. 22. 20:40
1/4 anonim 

válasza:

Egyébként minden francia bulldog ilyen, olyan kis morcos. Van direkt bulldog szájkosár, sajna nem tudom, hol lehet ilyet venni. Remélem, tudtam segíteni.
2/4 anonim 

válasza:

A Fresnapf-ban nagyon sokfajta van, és a kutyakajásnál is meg lehet kérdezni
3/4 anonim 

válasza:

A szájkosárban nem tudok segíteni, viszont arra kíváncsi lennék, melyik kutyasuliban voltatok.
4/4 A kérdező kommentje:
A Fressnapf-ot megnéztem,nekik nincs ilyen méret.azt tanácsolták csináltassak neki egyet.
2010. jún. 28. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!