Gyerekkorotokban oda adtátok a kutyának a saját húsadagotokat?
Figyelt kérdés
Amit ebédre kaptatok és asztal alatt megetettétek? És inkább ti nem ettetek húst, csak ő ehessen?2018. szept. 17. 16:25
11/13 anonim válasza:
Nagyszüleimnél egyszer vettünk fagyiport és fagyiostyát, utóbbiért azt hiszem pont én ragaszkodtam nagyon, hiszen a fagyi elengedhetetlen kelléke :D
Végül mindig kiálltam a teraszra, amikor végeztem, hívtam a kedvenc kutyámat, és ledobtam neki az üres tölcsért, amit örömmel felhabzsolt :)
Mást nem nagyon adtam nekik, csak amit a nagyszüleim adtak oda, hogy vigyem ki nekik.
Nagyapám kutyás ember, és a szabályokat mindketten nagyon komolyan vesszük - korán megtanította nekem, hogy asztalnál nem szabad etetni, és nem szabad csak úgy mindennel megkínálni (pl. csoki, szilánkosan törő csont) csak amire ők rábólintanak, mert veszélyes is lehet.
12/13 anonim válasza:
Külön csirkeaprólék volt neki főve nap mint nap, pedig 30+ éve voltam gyerek.
13/13 Metionin válasza:
Nem, ennek 2 oka volt, az egyik hogy anyám ott állt és árgus szemekkel figyelte hogy mennyit eszek, a másik hogy enni bent kellett az asztalnál, a kutya meg kint volt az udvaron. Kis tacskóink voltak gyerekkoromban. Néha fagyitölcsér végét odaadtam nekik de mivel ebédnél fizikailag is el voltam tőlük zárva, nem tudtam nekik adni semmit. A mostani kutyánk sem kap asztaltól, szigorúan tilos neki a tarhálás, nem is próbálkozik csak úgyszintén a fagyitölcsér roppanására jön oda mert azt tudja hogy ő fogja kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!