Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Majd nem 6honapja koltoztunk...

Majd nem 6honapja koltoztunk lakasbol kerteshazba (anymank van spaniel-e) anyukam megigerte nekem hogy lehet egy sajat kutyam. Amikor elkoltoztunk azt mondta majd ha lesz fuvunk, mar regota van de nem engedi. Mit csinaljak? (16 eves fiu vagyok)

Figyelt kérdés

Ha felhozom mindig veszekedes lesz belole es hogy olyan vagyok mint egy gyerek hogy nem ertem meg hogy NEM. Alap vettoen Mollyval is en foglalkozom a legtobbet de nem ugyan az. Tanitom trukokre setalunk..stb mig anyamnak annyi hogy simogatja es megeteti, em ertem.

Ilyenkor felmerul benem a kerdes hogy nekem mert kell betaranom azokat az igereteimet amit neki igerek meg ha ez forditva nem igy van?

2018. szept. 10. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem elég egy kutya? Tök mindegy hivatalosan kié, ha szinte csak te foglalkozol vele. Így lényegében a te kutyád. Ő miért nem elég jó neked?
2018. szept. 10. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem elég egy kutya?
2018. szept. 10. 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:
71%

Sajnos nem tudok okos lenni.

De igazad van: neki is be kellene tartania az ígéreteit.

Azt nem javaslom, hogy te se tartsd be ezentúl, mert az ígéretszegést igencsak gerinctelen dolognak tartom. De ha esetleg még szóba kerül a téma, akkor nyugodtan kérdezd meg, hogy miért ígérgetett eddig... És hogy neki hogy esne, ha a neki tett ígéretét nem tartaná be valaki.

2018. szept. 11. 01:06
 4/4 anonim ***** válasza:
60%

A szülők már csak ilyenek.. :/

Azt javaslom, várd meg míg elköltözöl, akkor majd olyan kutyád lehet amilyet szeretnél. Addig pedig foglalkozz a mostanival. Mást úgy sem tehetsz, kár a konfliktusért.

2018. szept. 11. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!