Hogyan álljak neki?
Csináltam egy kutyás facebook csoportot. Célja hogy családias legyen és ne legyen benne szinte semmi erőszak. Majd idővek kiderül ez hogy kivitelezhető.
Na de. A problémám az nem tudom hogyan szerezhetnék követőket. Valakinek valami ötlet?
Kérdés, hogy minek még egy kutyás csoport a már meglévő millió mellé, teljesen felesleges. A rengeteg csoportból van olyan, amiben egyáltalán semmi erőszak nincsen.
Mindenesetre, hogy segítsek is:
Nagy létszámú kutyás csoportokba rakd ki a linket és egy rövid leírást a csoportról. Hátha bejön.
Szia!
Az erőszak-ellenességhez az kell, hogy ezt kiírod a szabályzatba. Kell pár moderátor is, aki törli a feleslegesen agresszív kommenteket.
Követőket úgy szerezhetsz, hogy meghívod a kutyás ismerőseidet, akik még több tagot hívhatnak.
A sikerhez persze elengedhetetlen a minőségi oldal, sok infóval.
Ezekben a csoportokban soha/nagyon ritkán van dráma:
- Magyar Kutyatenyésztők és tartók klubja
- Minden pireneusi hegyikutyás és berni pásztoros csoport (legalábbis én 3-3at ismerek)
- DDR típusú németjuhász kutyák kedvelői
- Minden ami német dog
- Dogo argentino Magyarország
- Magyar Landseer csoport
- Orosz fekete terrier imádók
- Malinois Magyarország
- Holland juhászkutya
- Magyar alaszkai malamut
És ezeket csak én ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!