Ti adtok konzervet a kutyának?
A kutyám előtt egy macskám volt, neki adtam konzervet, de úgy vettem észre hogy büdös volt tőle a szőre meg a szája.
Azért gondoltam hogy adok a kutyámnak hogy ne mindig olyan egyhangú legyen az étkezése (táp).
Ti adtok a kutyátoknak? Vagy árt?
Nem adok. Az olcsó konzervek gagyik,ártanak a kutyának. A minőségi, hús konzervekből egy 200 gramm is ezer forint körül van, de ezeknek is 70%-a víz, mint az összes többi konzervnek.
Ha mindenképp fel akarod dobni az étkezését (de teljesen felesleges. A kutya ösztönből eszik és nem élvezetből) akkor kefírt vagy natúr joghurtot adj a táphoz.
Igaz, kicsit túloztam. 400 gramm 1000 ft:
Akkor egészségére. Az volt a kérdés, hogy adunk-e konzervet a kutyának. Válaszoltunk rá, hogy nem adunk és megmagyaráztuk, hogy miért nem.
Aki akar az adjon ezer forintos húslét a kutyájának, de tök felesleges. Ennyi.
Egyébként linkelgetekhetsz nekem 1000 Ft-os konzerveket, a Real Nature ugyanolyan jó minőség, 700 Ft-ért .
Hát, én nem szeretem a Real Naturet.
A kutyámnak olyan hasmenése lett tőle, mint a vízfolyás.
A minősége erőteljesen megkérdőjelezhető, mindegyik száraztápja irreálisan magas fehérje tartalmú.
Amúgy meg a Real Nature egy Carnilove koppintás, csak szarul sikerült nekik.
Tévedsz.
Kutyaeledeles boltban dolgozok, rengeteg kutyástól hallom, hogy a kutya fosik a real naturetől, vagy durvább esetekben hány is.
De nem veszekszem veled, mert az értelmiség szikrája sem érezhető ki az írásaidból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!