Ilyet csinálhatnak az újonc kutyák, vagy bemesélem?
Nagyszüleim faluban élnek és több állatot is tartanak.
Legtöbbet én foglalkozom a kutyákkal. Van egy foxi, aki már 4 éves, kölyökkorában voltak olyan gondok vele,hogy levadászta a szárnyasokat,de hamar megtanítottam,hogy nem szabad.
Nemrég befogadtunk az utcáról egy kis kölyökkutyát. Már két hónapja ittvann, állatorvos szerint nagyon nagy lesz. Próbált barátkozni a foxival de az látszólag harakszik rá.
Ami fura: a minap egy idegen macska volt megdögölve a foxi területén... Mikor elvittem onnan alig akarta engedni. Ma reggelre pedig egy tyúk,azt is védte.
Ha az ő területén voltak ezek, azt gondoljuk hogy ő fogta meg szegényeket...
Viszont pont mostanában voltak ezek,mióta itt a másik kutyus...lehetséges az,hogy az új kutya vadászta le őket,majd odaadta a foxniak'hódolásként'?
Köszönöm a válaszokat! Viszont az is igaz,hogy at új kutyus kergeti, valószínüleg játékból a szárnyasokat.. De miért pont a foxinál lett volna ha az új fogta meg?
Természetesen a sunyik mindig olyankor csinálják,mikor nemvagyunk otthon vagy éjjel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!