Ez normális lehet?
Figyelt kérdés
A kutyámnak meg vasárnap délelőtt adtunk Advantix spot-on t, de még most se szívódott be rendesen. A szer össze van ott ragadva,es kicsit fehéres. Ez normális? Most használtunk először spot-on készítményt. Lehet, hogy nem a szorere kellett volna?!2018. szept. 11. 07:24
1/8 anonim válasza:
Nem a szőrére kell, hanem a bőrére. Szőr széthúz, és oda csepegteted a cuccot. Nyilván olyan lesz a szőre is, de a lényeg hogy a bőrére kerüljön a java.
2/8 anonim válasza:
Bőrre kell. Ami szőrre kerül, elveszett hatóanyag.
3/8 anonim válasza:
Első alkalommal mi is öyszevissza cseppentettük szőre bőrre egyaránt. 4-5 napig látszódott a szőrén és zsírosnak tűnt.
Előttem leírták szőrt szépen szét kell húzni, és a bőrre szabad csak cseppenteni. Ha jól csinálod vagy nem látszik a bundáján, vagy épphogy :)
4/8 anonim válasza:
A spoton türelemjáték. Mindig annyit kell engedni a bőrre, amennyi még nem folyik el. Szépen végig lehet menni a martól a fenekéig a hátán, mire elfogy.
5/8 anonim válasza:
Ha már itt tartunk, meddig hat? Mert nekünk az állatdoki csepegtette a kutyusra 4 hete és tegnap fürdettük a kutyust. Kell-e ilyenkor újra?
6/8 anonim válasza:
Utolsónak: kullancs ellen három hétig hatásos, így éppen időszerű a cseppentés.
7/8 anonim válasza:
Következő látogatásnál majd tetetünk rá az állatorvossal, de itt a lakótelep parkjában nemigen vannak kullancsok, erdőbe meg nem visszük.
A bolháktól és a szúnyogoktól (szívféreg miatt) jobban féltem szegényt.
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Szerintem bárhol lehetnek kullancsok, az én kutyám egy lakótelepi parkban szedett össze 2-t.
2018. szept. 11. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!