Mennyibe kerülhet egy német dog?
Figyelt kérdés
Csak a tenyésztőktől való vásárlás árai érdekelnének úgy hozzávetőlegesen.2010. jún. 22. 12:10
2/11 anonim 

válasza:

Maga a kutya szerintem tenyésztőtől 100.000-nél kezdődik. Aztán határ a csillagos ég.
3/11 anonim 

válasza:

Szerintem 100-ért szerencsés vagy, ha találsz, mivel nagyon nagy testű, lehet, hogy 150 az alja....
4/11 anonim 

válasza:

Magyarországon 160-nál kezdődik, külföldről 1000 eurónál.
5/11 A kérdező kommentje:
Igazból nem kellene nekem hogy kiálítás vagy munka vérvonalú legyen , csak legyenek meg a szűrései , mert úgy gondolo ennél a fajtánál ez nagyon is fontos.
2010. jún. 22. 15:05
6/11 Winner of Royal Hill 

válasza:

Német dognál nincsen munka vérvonal.
A kölykök ára kb 100-120ezer környékéről indul(ez függ a színtől is) és a határ valóban a csillagos ég.
Ez a szűréses dolog meg,na...
Egyenlőre nem kötelező,kevesen szűretnek(nem látják értelmét,igaz én sem).
Milyen kiskutyát szeretnél?
Ha gondolod ajánlhatok tenyésztőt.
7/11 A kérdező kommentje:
Hát egyenlőre még csak ott tartok , johy össze szedjem rá a pénzt.Az eltartásával nem lenne gond , mert szüleim fizetnék de a kutyát azt nekem kell fizetni.
Am így tetszik a legjobban :
2010. jún. 23. 08:26
8/11 Winner of Royal Hill 

válasza:

Hogy így?
Vágott de felső harmadban hátrakonyuló füllel,vagy hogy?
9/11 A kérdező kommentje:
Ja nem , én csak a színre értettem.
2010. jún. 24. 10:30
10/11 Winner of Royal Hill 

válasza:

A feka? Szép szín:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!