Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vizslát télen kint lehet tartani?

Vizslát télen kint lehet tartani?

Figyelt kérdés
Szigetelt óllal védett helyen. Rövidszörű magyar vizsla.
2010. jún. 22. 09:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Kedves 9.46os szilveszterkor a selyempárnán alvó vizsla is elszökik, mert egy egész napig petárdáznak és megrémül. Nem azért szökött el, mert nem engedték be az előszobába telente.
2010. jún. 22. 10:44
 12/14 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ha kinn akarsz kutyát tartani akkor az ne a vizsla legyen. Ő sem alkatilag, sem szellemileg nem alkalmas a kinti létre.

Ha mégis mellette döntessz, akkor télen egy fűtött! helyiségre lesz szükséged,nincs neki meleg szőre, és hiába szigetelt a ház meg fog fázni.

Ez lehet garázs, vagy egy olyan kutyaház aminek az alja fűtött(léteznek olyan elektromos fűtőrendszerek amit a járólap alá lehet építeni)Így átvészeli a teleket, de boldog sosem lesz.Ő akkor boldog ha a családjával lehet, ls nem pedig külön elzárva.

2010. jún. 22. 13:42
 13/14 anonim ***** válasza:

9.46 vagyok.

Pont egy vizslának nem szabadna törődni a petárdával. A vizslának alapkiképzése, hogy "lövésálló" hiszen meg se rezzenhet a lövésre a feje mellett. Ez a tenyészvizsga része is.

Az én kutyáimat se érdekli a petárda, viszon ők kis koruktól szoktatva vannaka hirtelen zajokhoz (fémtálat dobok a kőre, papírzacskó...stb)

2010. jún. 22. 13:50
 14/14 anonim ***** válasza:
elvileg van túléli,de szerintem nem ajánlatos kockáztatni. rövidszőrű kutyákat kínzás kint tartani a nagy hidegben, mert nagyon megviseli a szervezetüket és akár meg is fagyhatnak. ha beviszed, figyelj, amikor kiküldöd,hogy azért ne a 20fokból menjen ki a -20ba. mert az is káros.
2010. jún. 25. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!