Vizslát télen kint lehet tartani?
Szerintem ha kinn akarsz kutyát tartani akkor az ne a vizsla legyen. Ő sem alkatilag, sem szellemileg nem alkalmas a kinti létre.
Ha mégis mellette döntessz, akkor télen egy fűtött! helyiségre lesz szükséged,nincs neki meleg szőre, és hiába szigetelt a ház meg fog fázni.
Ez lehet garázs, vagy egy olyan kutyaház aminek az alja fűtött(léteznek olyan elektromos fűtőrendszerek amit a járólap alá lehet építeni)Így átvészeli a teleket, de boldog sosem lesz.Ő akkor boldog ha a családjával lehet, ls nem pedig külön elzárva.
9.46 vagyok.
Pont egy vizslának nem szabadna törődni a petárdával. A vizslának alapkiképzése, hogy "lövésálló" hiszen meg se rezzenhet a lövésre a feje mellett. Ez a tenyészvizsga része is.
Az én kutyáimat se érdekli a petárda, viszon ők kis koruktól szoktatva vannaka hirtelen zajokhoz (fémtálat dobok a kőre, papírzacskó...stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!