Milyen kutyatáp lenne nekünk megfelelő? +Fogkő megelőzés?
8 éves, közepes testű kutya, ivartalanított. Nem rajong különösebben a száraztápért, de ha kell és éhes, megeszi. Nagyon max 800Ft/kg fér bele, legalábbis amíg a szüleim fizetik ki. Elég sok fajtát kipróbáltunk már pl. Bosch, Markus Mühle, Fit Active, Brit Premium, Fitmin (meg még párat az elején, de azokat nem nevezném kutyatápnak pl Darling)
A legjobb lenne ha a ZOOPLUS-ról meg tudnánk rendelni, esetleg a PETISSIMO-ról.
+Ti mit használtok fogkő megelőzésre? Most lett eltávolítva, és nem szeretném ha újra lenne neki.
A Brit elég jó, középkategóriás táp. A Markus Mühle pl. jobb, de gondolom drágább is.
Ha egy táp beválik, érdemes annál maradni, nem jó váltogatni.
Fogkő ellen pedig sok-sok rágás: marhacsont, préselt bőr, bikacsök.
Köszönöm a válaszokat!:)
Nyilván külön rágókát szerettem volna neki választani, csak nem tudtam hogy milyet érdemes. Nem vagyok a Dentastix híve, gyorsan végez vele, szinte azonnal össze is morzsilja, Es ráadásul tele van gabonával.
A Markus-Mühle tényleg jó táp, de ő hamar ráun a száraz kajákra, ezért szerettem volna váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!