Mit csináljak a nagyimmal? Megsózta a kutya kajáját (tészta) és rakott rá sajtot meg tejfölt?
Figyelt kérdés
A nagyim mindig is akart egy kutyát. Ma elvittem a menhelyre, hogy válasszon egyet. Egy nagyon aranyos kistestű keveréket választott. Ahogy hazavitte az első dolga volt megetetni.
Tésztát adott neki (pedig vettem tápot is), de a kutya nem akart enni és erre jött, hogy mi van kiskutyám nem elég sós és megsózta. Mondanom se kell a kutyát nem érdekelte, hogy meg lett neki sózva a tészta. Erre a nagyim reszelt neki sajtot a tésztára. Na itt már nagyon ideges voltam. A kutya még így sem evett, ezért még tejfölt is kapott a tésztára.
2010. jún. 21. 23:11
1/21 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz töle a kutyanak. Meg kell neki mondani, hogy ne igy etesse, de attol, hogy egyszer-ketszer elöfordul, semmi nem fog törtenni.
2/21 anonim válasza:
És most akkor mi is a probléma, vagy mi a történet vége?
4/21 anonim válasza:
És mért is voltál ideges?! Ne haragudj, de szerintem te se kutyaszakértőnek születtél. Akkor talán nem dühöngeni kéne, hanem tanítani, vagy pedig ne avatkozz bele, ha segíteni nem tudsz, csak puffogni...
5/21 A kérdező kommentje:
Megette végül, de ez nem jó a kutyának. Én például alap, hogy nem adok a kutyámnak tésztát. A maradékból csak a húst, meg a felvágottat kapja meg.
2010. jún. 21. 23:21
6/21 anonim válasza:
Nem hogy örülnél neki, hogy a nagyid nem elhagyja magát, hanem akar gondoskodni valakiről, még itt picsogsz. Attól mert idős, még el lehet neki magyarázni, hogy mit szabad és mit nem szabad adni a kutyának!
7/21 Akiteki válasza:
Kedves egészségére. Biztosan finom lehetett.
8/21 A kérdező kommentje:
Azért voltam ideges, mert mondtam neki, hogy ne így etesse és meg elkezdett gügyögni, hogy de a kutyusnak így jobban ízlik. Nem értette meg, hogy ez nem egészséges.
2010. jún. 21. 23:26
9/21 Akiteki válasza:
Nem minden nap ezt fog enni. Mindenki boldog, a kutya is finit evett és a nagyid is jól érezte magát. Relax!!
10/21 A kérdező kommentje:
Imádom a nagyim és örülök, hogy nem hagyja el magát.
2010. jún. 21. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!