Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tenyésztők! Két fantom mintáza...

Tenyésztők! Két fantom mintázatú uszkárnak milyen színű kölykei lesznek várhatóan?

Figyelt kérdés
A nagyszülők között volt teljesen fehér és fekete is.

2018. szept. 3. 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2 kutyánál kb 16-20 e ft.
2018. szept. 4. 08:31
 12/14 anonim ***** válasza:
A kutyák színgenetikája nem annyira egyszerű, több allél határozza meg a színt, elég összetett recesszíókkal. Több labor csínál szingenetikai vizsgálatot pont ezért. Abba most ne menjünk bele, hogy uszkároknál a fantom nem FCI standard szín, és csak nem FCI TK-s fantom uszkárok vannak, és igazán komolyan vehető tenyésztő csak néhány van az országban. Nem hiszem hogy ők pont olvasnák ezt az oldalt. Menj fel facebookra és keresd meg vagy az uszkár tenyésztős csoporot, vagy az "uszkár klub/poodle club" nevű csoportot, és ott írjál (egyrészt néhányan neked fognak esni) de ott van harlekin tenyésztő is. Vagy próbáld megkeresni direktben Ira-t (megtalálod a fenti csoportban), ő harlekin tenyésztő és képben van a színgenetikával. Kereső kulcs szavak: "poodle color genetics" Vagy van ezen az oldalon egy nagyon részletes, és még laikusok számára is érthető összefoglaló: " [link] Ezt tudom ajánlani, hogy olvasd végig mert ebből nagyon sok minden világossá válik.
2018. szept. 4. 13:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Utosló vagyok, sajnos rossz a link, a link helyesen:

[link]

2018. szept. 4. 13:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Bocs még mindig utolsó vagyok. Egy helyen harlekint írtam fantom helyett. De ugyanaz igaz mindkét változatra. Ilyen téren nincs különbség.
2018. szept. 4. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!