Milyen fajta kutya lehet?
2 napja találtuk az út mellett, kidobva, lesoványodva, bolhásan, rühesen. A menhely nem a legmegfelőbb hely egy pár hetes beteg kölyöknek, igy hazahoztuk. Állatorvos látta, kezeli. A doki szerint legalább 2 hete kóborolhatott, a fogai alapján 2 hónapos lehet, nem egész 2 kg.
Milyen fajta kutyát láttok benne, mekkora lehet felnőtt korára?
Egyenlőre sajnos nem sok minden fajtára utaló jelleg látszik rajta, maximum a fül állása meg a színe, de szerintem egy több generációs kis utcai keverék lehet.
Örülök hogy vannak még olyan emberek akik inkább hazavisznek egy ilyen beteg kölyköt és gondoskodnak róla, minden tiszteletem!
Köszönöm, :)
Igen, tudom, keverék-kutya. Csak a tappancsai alapján úgy nézem, nem lesz kistermetű.
Hát baromi cuki :) sok boldogságot hozzá :)
Valóban nem lesz kicsi, talán nagy vagy közép és nagy termet között lesz
Az utolsó kép....huuh de durva már most látni hogy szedett magára valamennyi meg hogy jobb bőrben van :) A tekintete sem szomorú. Minden tiszteletem
Szerintem 25kilónál nem lesz nagyobb azt még nem mondanám olyan nagy kutyának. Nagyon aranyos és olyan szép színe van, nekem olyan mint a pirbull csak kicsit hosszabb a pofija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!