Kutya allergia tünetei?
Nyár eleje óta rágja/nyalja a lábát,gyakran nyel,légzési zörejt hallok (kattogó hang).
Nyár eleje óta ugyan azt a tápot eszi ami nem a legjobb Bellason (Lidl)
Ezt most tudtam meg hogy sz#r minőségű táp.
Mindig megszokta enni azt a tápot eddig. Ja és most újra megduzzadt valamennyire a nyaka alatti része (gondolom a nyírokcsomo). De amikor tapogatom olyan mintha nem lenne benne semmi.
És nem is egy nagy duzzanat (nem kör alakú) hanem mint egy csík ami a szája alol indul a nyakáig.
Es nyála is ragadós.
Széklet normális.
Tudom tudom hogy azzal nem érek el semmit hogy már 100x ki írom a kérdést.
Tudom tudom:állatorvos...
Jellemző tünet, hogy a szőre kiszárad, kifakul. Erősebben hullatja a szőrét, a kutya vakarja, rágja magát. A bőre gyulladt, foltokban teljesen kihullik a szőre, súlyos esetben sebesre harapja, vakarja magât. A kutyád tünetei alapján ez nem, vagy nem csak allergia.
Úgyhogy ülj fel egy buszra vagy vonatra és vidd állatorvoshoz.
Most hogy írod a szőréről tényleg száraz...
Tápról tegnap tudtam meg hogy sz@r de lefogom cserélni!
Legtöbbször a csirkére allergiás a kutya. Az én kutyusom is vakarózott tőle, azóta átálltunk a bárányos hipoallergén tápra és nem is vakarózik már.
Adj neki normális, minőségi tápot, már 1000-1200 Ft-os kilónkénti áron is van!
És vidd el orvoshoz, mert ezek a tünetek egy szimpla allergiától többre utalnak!
Melyik boltban lehet olyat venni?
Mert nálunk a közelben nincs olyan bolt (most nem jut eszembe a neve)
Elkezdett köhögni!
Nincs mese, elfogom jutattni egy állatorvoshoz! Már találtam egy jó állatorvost a neten és itt van a legközelebbi városban!
Sajnos nekem is későn jött meg az eszem hogy állatorvoshoz vigyük :(
Holnap suli és a szüleimnek is kevesebb idelye lesz. :( annyira sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!