Észre fogják venni, hogy végig be volt zárva?
Figyelt kérdés
Én vigyázok egy kutyára,de megharapta a lányom ezért be van zárva kenellbe. A gazdája azt tudja csak éjszaka van bezárva ahogy ők szokták. Ráfognak jönni szerintetek?2018. aug. 29. 11:26
31/51 anonim válasza:
Remélem nem bízzák rád többet.
32/51 anonim válasza:
Ha az én gyerekemet harapta volna meg agyonvertem volna a kutyuskát!! A nagypofájú állatvédőknek biztos nincs gyerekük!!! Látod segítesz és még te vagy a rossz.. Zárd be a kutyát nyugodtan, mielőtt nagyobb bajt csinál!!!! Semmi baja nem lesz!!
33/51 anonim válasza:
Nem lesz könnyű életetek még 12 napig. Egy tüzelő szuka mellett a kan sivítani, mindenáron kimenni akar majd.
Majdnem 2 hét, nagyon hosszú. Én a helyedben keresnék egy panziót. Felhívnám a tulajokat és pontosan elmondanám, mivel szembesültetek a szuka miatt. Aztán valaki segítségével kutya elszállítva a panzióba.
Persze, ha elbírsz viselni jó pár napot a balhézó idegen , felpörgött kannal,akkor ne szólj.
34/51 anonim válasza:
34-es! Egy kutya nem harap ok nélkül! Valószínűleg, valami kiválthatta belőle, hogy harapjon. Vagy a kérdező lánya volt a hibás, vagy a gazdája a kutyának, aki nem nevelte meg! Nem a kutyát kell agyonverni, idióta!
35/51 anonim válasza:
"Agyoncsapós" okoska apuka. Ha van 1 gyereked, minek tartasz kutyát, ha nem értesz hozzá? Na erre válaszolj, mielőtt fennhangon hirdeted azt mennyire ostoba vagy is vagy valójában.
36/51 anonim válasza:
ha!(soha ne legyen ilyen) a te gyereked harapná meg biztos, hogy megváltozna a hozzáállás!!! inkább legyek a szemetekben idióta, mint ilyen elfogult állatvédő..
37/51 anonim válasza:
Az én kutyám biztos nem harapná meg a gyerekem, mert mondjuk meg van nevelve. Ha pedig egy másik kutya harapná meg, akkor sem a kutya hibája, hogy agresszívnek nevelték. Vagy önvédelem volt.
38/51 anonim válasza:
Nem azt az utat járjuk végig, ezért átgondolhatnád mi számít elfogultnak. A gyereked magára hagyod egyetlenegy percre is egy falkaállattal aki számodra ismeretlen, kiszakították a környezetéből? Ha igen akkor a TI/TE hibád, nem a kutyáé, ha meg ott vagy elképzelhetetlen, hogy megtörténjen. Az élet az élet nem vagy felsőbbrendű, még ha azt hitették el veled, és ezt nevelték beléd AKKOR SE!!!
39/51 anonim válasza:
amikor tyúkot vágok akkor te megsiratod? mert ezeket az állatokat én tartom el a haszonért! a kutya nem családtag, hanem házörző és ha kártékony akkor ennyi volt neki kiírva.. de a városi agyaddal ezt soha nem fogod megérteni!! ruhákat meg csillivilli cuccokat adtok a kutyimutyikra. he? el kellene gondolkodni ez mennyire természet ellenes..
40/51 anonim válasza:
Jézusom ez egyre jobb XDDD
Ha te csak csengőnek használod a kutyát, ahhoz csak gratulálni tudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!