Legjobb közepes testű kutyafajta? Esetleg lista?
Figyelt kérdés
2018. aug. 27. 13:19
2/21 anonim válasza:
Kinek mi a legjobb.
Nekem pitem van. SZámomra ő a legjobb közepes testű fajta.
3/21 A kérdező kommentje:
Nekem az a legrosszabb. Olyan qm8 családbarát, nyugodt kutya.
2018. aug. 27. 13:31
5/21 anonim válasza:
Attól függ, mire a legjobb.
Sportra? Vadászatra? Terelésre? Családi kedvencnek?
Hol lenne tartva? Napi mennyi időd lenne rá?
Stb.
Általánosságban annyi, hogy családi kedvencnek lakásban tartásra pl. jó a közép-uszkár, kinti-benti tartásra pl. golden retriever (csakis tenyésztőtől!).
6/21 A kérdező kommentje:
A goldi nem nagytestű?
2018. aug. 27. 14:04
7/21 anonim válasza:
Sztaffordshire terrier.
Wikipédia: "Az amstaffok őseit a farmokon használták úgy általános feladatok elvégzésére, mint "babysitter"-ként."
Persze megfelelő nevelés mellett (de azt ugye minden kutyát kell). A legtökéletesebb családi kutyák. Imádnak az ember közelében lenni.
8/21 anonim válasza:
Nekem nagy szerelmeim a bull tipusúak.
Miben legjobbak? Munka, sport, kanapé támasztás, úszás stb???
9/21 A kérdező kommentje:
Híradó tele van Amstaff támadásokról. Kössz nem kell.
2018. aug. 27. 14:28
10/21 anonim válasza:
persze hogy tele van, mert rengeteg utolso c tipusu munkakerulo agyon szaporitja oket, de megnevelni mar nem tudjak se nem akarjak, csak statusz szimbolumnak kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!