Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan osszam be a kiskutyáim...

Hogyan osszam be a kiskutyáim étkezését?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van 2 kiskutyám, mindketten 5 kilósak, és azt olvastam, hogy napi 4 szer kell megetetni őket. Úgy adagoltam nekik, hogy kb 180-190 gramm jutott nekik minden kajálásra. De mindig a 4. étkezésnél kb csak a felét ették meg. Száraz tápot nem eszik meg, pedig 2 félét is vettem nekik, ezért húst meg rizst főztem nekik. Az a kérdést, hogy kevesebb kaját adjak nekik minden kajáláskor, vagy csak 3x egyenek egy nap?

2018. aug. 26. 19:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem törzskönyvesek, de van ilyen "eb származási igazolás". Házi tenyészetből vannak de ugye törzskönyves szülei vannak.

Megnézegetem a tápokat, amiket mondtál, és rendelek, ha nem szoknak át hetek múlva sem. Egyébkénk köszönöm a részletes válaszokat.

2018. aug. 27. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!