Nagyon harap a kiskutyánk. Igen idegesítő és fájdalmas. Hogyan szoktassuk le?
Figyelt kérdés
3 hónapos husky kutyusunk nagyon harapós. Persze,tisztában vagyok vele,hogy a kiskutyák harapnak,de igen kellemetlen tud lenni,mivel a kistestvéreimet is harapdossa,illetve akárkit aki megsimogatná vagy játszana vele. Már nekem is nagyon fájdalmas. Játékai természetesen vannak,amiket rágcsálhat. Egyszerűen megsimogatni vagy megszeretgetni sem bírom mert annyira harap. Picit megpöccintem az orrát,de csak jobban begurul,ugyanígy ha befogom a száját. Remélem nagyobb korában nem lesz ilyen,mert gondot fog okozni. Mit lehet tenni?2018. aug. 26. 17:21
21/23 anonim válasza:
Akkor legyél szíves mond el, hogy mi a tk-i neve, vagy legalábbis, hogy melyik kennelből van.
22/23 A kérdező kommentje:
Nálunk úgy működik ez az egész,hogy ha van egy fajkutyád,vannak hozzá papírjaid. Azon biztosan mindent ír. Ha versenyekre szeretnéd vinni a kutyád,fontosak a papírok. Ha nem,nem. Na hát én nem fogom versenyekre vinni,így feleslegesen fizetnék a papírokért. Igenis láttam a kutya szüleit,és nem egy uccsó csövestől van a kutyus. Tudod,egyébként meg mindegy,milyen az a kutya :) nem értem mire vannak így el az emberek. Igen,szomorú,hogy sokan szaporítják és sok kutya szenved. De ugyan már,mennyi keverék kutya szaladgál kint az utcán? Az ugye senkit sem érdekel? Csak a kennelszám vagy mittudom én micsoda. Ahelyett,hogy itt osztjátok az észt nagy kutyaszeretőként,inkább segítsetek az állatokon,illetve arra buzdítsátok a gazdikat hogy mindegy milyen az a kutya.Szeretetet és törődést érdemel MIND!
2018. aug. 30. 12:44
23/23 anonim válasza:
Tehát szaporítótól van keveréked. Biztos újdonságot mondok, te kis észlény, de ha nincs tk-e, akkor keverék!!! De persze megpróbálsz meghazudtolni.
Szapi meg szapi között pedig nincs különbség. Mind csak a mennyiségre megy, mind csak a pénzre hajt. Szűretlen, esélyesen beteg keverék kutyákat raknak össze. Sok kutya van az utcán? Azok pont olyan szapi kutyák, mint a tiéd. És te ezt támogatod. Buta is vagy, felelőtlen is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!