Nagyon harap a kiskutyánk. Igen idegesítő és fájdalmas. Hogyan szoktassuk le?
Figyelt kérdés
3 hónapos husky kutyusunk nagyon harapós. Persze,tisztában vagyok vele,hogy a kiskutyák harapnak,de igen kellemetlen tud lenni,mivel a kistestvéreimet is harapdossa,illetve akárkit aki megsimogatná vagy játszana vele. Már nekem is nagyon fájdalmas. Játékai természetesen vannak,amiket rágcsálhat. Egyszerűen megsimogatni vagy megszeretgetni sem bírom mert annyira harap. Picit megpöccintem az orrát,de csak jobban begurul,ugyanígy ha befogom a száját. Remélem nagyobb korában nem lesz ilyen,mert gondot fog okozni. Mit lehet tenni?2018. aug. 26. 17:21
11/23 A kérdező kommentje:
A szüleim nem felelőtlenek! Ajándékba kaptam a kiskutyát mert az előző kutyusom elpusztult! Annyira jófejek néha az emberek,főleg ebben a kutya témában! Te biztosan annyira értesz a kutyákhoz utolsó előtti válaszoló!
2018. aug. 28. 17:21
12/23 A kérdező kommentje:
A lényeg,hogy a kutyát szeressék,és ne rossz körülmények között éljen! Ma már mindenki kidobja a kutyáját az utcára,és éheznek a szerencsétlen állatok! Lehet nem értek annyira a kutyákhoz,de szeretjük őt,kap enni,játszadozhat,sétáltatva van,óriási udvarban lehet,tiszta helyen él,igyekszem nevelni. Sok kutya csak álmodhat erről ami szomorú!
2018. aug. 28. 17:24
13/23 anonim válasza:
Ajándékba nem adunk kutyát! Pláne gyereknk! Ez már sok mindent elárul a szüleidről. Főleg huskyt? Hogy lesz annak jó helye nálatok? Megint csak a szüleid eszéről mond el ez mindent! A neveléshez nem értesz! Sétáltatni sem fogod tudni 6-7 hónapos korától, mert elránt téged! Behívás meg letiltások pedog fel sem merüknek bennem már... Márpedig ennek a kutyának napi min 15-20 km-t kellene futnia, hogy ne szökjön/rágjon/romboljon/legyen kezelhetetlen. Emellett nem szaporítótól kellene keverék husky! Újabb pont a szüleid értelme, felelőssége ellen! És téged ők nevelnek...
14/23 A kérdező kommentje:
Ne is haragudj,kedves utolsó,de fogalmad sincs az egészről,így vitázni egyáltalán nem érdemes veled. 18 éves vagyok. Kisebb gyerekek is vannak a családunkban. Ezért tettem fel a kérdést,mert zavaró,ha őket harapdossa a kutyus. A szüleimről semmit sem tudsz,tudod én így ismeretlenből nem hozonám fel a szüleid. Pedig ők sem nagyon tudtak megnevelni,ha így beszélesz egy ismeretlen lány szüleiről,emberekről akiket sosem láttál,nem ismerszed őket. Ők igenis kedveskedni akartak nekem amiért elpusztult a kutyám! A kutya nagyon jó helyen van. Tanítva van. Etetve van. Tiszta. Fürdetve van. Nem értem,mire ez a nagy dráma.
2018. aug. 28. 19:54
15/23 A kérdező kommentje:
Egyébként nem szaporítótól van,nem keverék! De te biztos jobban tudsz mindent. :) gratulálok .
2018. aug. 28. 19:55
16/23 anonim válasza:
Na jó. 18 éves létedre némi tudást felhalmozhattál volna, mert a helyesírásod valami gusztustalan. Inkább menj vissza az iskolába! Rád férne...
17/23 A kérdező kommentje:
Tudod,vajdasági magyarként lehet,hogy nem részesültem annyi tudásban,mint egy Magyarországon élő magyar,de nem is sajnálom. Tény,hogy kedvességből,segítőkészségből,jószívűségből jóval kevesebb szorult beléd,ami sajnálatos,így nemtudok mást mondani,mint hogy sajnállak,és egyáltalán nem érdekel a véleményed,mert látszik,hogy egy kötözködős,értelemben hiányos emberkéről van szó,aki ismeretlen emberekről beszél,hogy hogyan nevelik a gyereküket. Szavam sincs. :)
2018. aug. 28. 21:48
18/23 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy nem tudtál mást felhozni,csak a helyesírásomat,ami szerintem nem is szörnyű. Elnézést,ha pár betűt félrenyomtam. Nem tudom,te hány éves lehetsz,de te sem azzal kéne foglalkozz,hogy engem a szüleim hogy neveltek. Illetve,hogy milyenek a szüleim akiket sosem láttál. Esetleg azt nem szeretnéd majd megjósolni,hogy én majd hogyan neveljem a gyerekeim? Istenem...Sajnálni való néhány embertársunk...
2018. aug. 28. 21:54
19/23 anonim válasza:
Ha a kutyának nincs tk-e, akkor keverék. És szaporítótól van. Ha szapitól kellett kutya, az már mutatja a felelősség tudatodat és intelligenciádat. De hogy ennyire sem értesz a kutyákhoz, és husky kellett, mert az most divat a tinik körében, na ez mindent elmond rólad...
20/23 A kérdező kommentje:
És te már meg is állapítottad,hogy biztosan nincs. Nem keverék. És nem szaporítótól van :) te inkább ne is beszélj az inteligenciáról,mert az előző válaszaid alapján nem sok szorult beléd. Nem szeretnék a szintedre csökkenni,de nem is fogom hagyni magam. Ajándékba kaptam,mert elpusztult az előző kutyám. Sajnálom,hogy ennyi rossz májú emberke osztja az észt még itt is...
2018. aug. 29. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!