Sétáltatás közben oda engeditek a kutyát a kerítéshez más kutyák közelébe?
Nem. Nem ismerem, nem tudom milyen az adott kutya. Ráadásul elkaphatja az enyémet.
Egyrészt ezek miatt felelőtlenség, másrészt a másik kutya hergelése tahóság
Törpepincsim van, közepes fajta, nála 5× nagyobb kutyáknak is ugat kerítésen kívül, de élőben már nem ilyen nagy a szája...
Van egy hatalmas komondor a szomszéd utcában, csak azért is ugattatja, vinnyog neki, hogy ő visszaugasson, 1× pedig nyitott kapunál látta, a gazdájával beszélgettem és akkor rögtön bújt a lábam mögé
Ahol ugat neki ott garázs ajtó féleség van, 2 oldalra nyílos, nem pedig felhúzhatós, tehát oda engedem, de azért húzom is el onnan közben, hisz nem lehet kellemes a szomszédoknak hallgatni
Más kutyával a környéken pedig nem találkozunk
Nem.
Unokatesómék berni pásztorja pont a kerítés melletti oldalon sétált aztán a pit bull elkapta a német juci csatlakozott majdnem behúzták a berni pásztort szerencsére a gazda pont kint volt aztán nyomta rájuk a slagot és elengedték. Össze kellett varrni a kutya oldalát.
Nagyon veszélyes oda engedni vagy közel a kerítéshez sétáltatni. Ha nem egy berni pásztor hanem vmi kistestű lehet túl sem élte volna!!
Nem is olyan rég történt mikor vmi kistestűt behúzott egy nagyobb a kerítésen,mert a gazdi elengedve sétáltatta a kiskutya meg kíváncsi volt és a kerítéshez ment. Ott is keresték ki a felelős.
De mivel egy területét védő kutya bármire képes nem kéne ezzel játszani,meg ha esetleg nem egy kutya hanem mondjuk kettő van a kerítés másik oldalán.
Nem, csak azokhoz, akik úgy csóválnak h mindjárt elrepül a farkuk :)
Amúgy meg még oda sem nézhetnek, már hallottam pár történetet h kiharapott a kerítés mögött lévő kutya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!