Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutya lenne a megoldás?

Melyik kutya lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

egy 13 éves lány vagyok,és a szüleim nem akarnak venni kutyát , mert eladó a kertes házunk(még abban élünk), és ha elköltözünk panelba akkor,a kutya nem érzi jól magát , meg anya nem szereti ha kihullik a szőre és minden csupa szőr meg nyál."sok pénzt" sem akarunk rá költeni(persze az oltások, kaja,meg az ágya azokra alap h költünk, a szőrére értem , hogy nem akarjuk minden hónapban a kutyakozmetikushoz vinni)

Szerintetek jó lenne nekem az amerikai cocker spániel?:D

Meg tanítani nehéz a spanikat??

2010. jún. 21. 14:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
ebbe a városba meg nincs is menhely se :S...
2010. jún. 21. 14:39
 12/20 anonim ***** válasza:

Hol laksz?

És ez nem kifogás,mond,hogy nem akarsz és kész.

És a fajtamentők?

Vagy mindenképpen spániel szeretnél?Nem lebeszélni akarlak,de őt bizony vinni kell kozmetikushoz és nem éri meg otthon kisérletezni rajta.

Hol laksz?

2010. jún. 21. 14:46
 13/20 A kérdező kommentje:
ózdon.
2010. jún. 21. 14:47
 14/20 anonim ***** válasza:

Ózdon ennyi kutyus talált már gazdira:

[link]

'Menhely' honlapja:

[link]

Ez nem menhely,de bizony gazdákat keres a kutyusnak,biztos sokat kereshetted,mert beírtam a googleben és kiis adta.

És láss csódát:

[link] gindex.php?pg=32115661

Nézzd meg az utolsó kutyákat,kistestűek lesznek (tacsi volt az anyjuk).Ennivalóak ha nem laknék az ország másik végén kise bírnám hogy ne hozzam el őket :)

NÉZZD EMG és lécci írd meg a véleményed.

2010. jún. 21. 14:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Az olcsó kutyával az a baj hogy a szűlők nincsenek genetikai betegségekre szűrve, így lehet hogy a pici beteg lesz és hamar elpusztul, azt meg nem hinném hogy szívesen végig néznéd, nem beszélve a horror drága orvosi kezelésekről. Természetesen te döntesz, de a helyedben inkább inkább hoznék menhelyről és tanácsolnám az ismerősnek hogy sűrgősen álljon le a szaporítással és ivatalanítsa a kutyáját.
2010. jún. 21. 15:33
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
van 20000rért is francia bulldog és ugyanolyan mint a drágább
2010. jún. 21. 15:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan csak 5 évesen elpusztul légcsőszükületbe de külsőre tényleg olyan mint a 120.000forintos.
2010. jún. 21. 16:05
 18/20 Akiteki ***** válasza:

Nem értem a kérdést: Anyukád nem akar kutyát és azt kérdezed, milyen lenne jó, amelyik nem nyálzik, nem szőrözik, nem szarik és még olcsó is.

Tescoból plüsskutya.

2010. jún. 21. 17:33
 19/20 A kérdező kommentje:
de ha találok egy olyan kutyát ami neki is megfelel akkor megengedii
2010. jún. 22. 10:57
 20/20 A kérdező kommentje:

és már én is láttam az ózdi 'menhelyt', de nem találtam még akkor olyan kutyát ami nekem is tetszett.

És nem azért adják olcsón a kutyát , mert nem egészséges , hanem azért mert ismerősöm

2010. jún. 22. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!