Melyik kutya lenne a megoldás?
egy 13 éves lány vagyok,és a szüleim nem akarnak venni kutyát , mert eladó a kertes házunk(még abban élünk), és ha elköltözünk panelba akkor,a kutya nem érzi jól magát , meg anya nem szereti ha kihullik a szőre és minden csupa szőr meg nyál."sok pénzt" sem akarunk rá költeni(persze az oltások, kaja,meg az ágya azokra alap h költünk, a szőrére értem , hogy nem akarjuk minden hónapban a kutyakozmetikushoz vinni)
Szerintetek jó lenne nekem az amerikai cocker spániel?:D
Meg tanítani nehéz a spanikat??
Hol laksz?
És ez nem kifogás,mond,hogy nem akarsz és kész.
És a fajtamentők?
Vagy mindenképpen spániel szeretnél?Nem lebeszélni akarlak,de őt bizony vinni kell kozmetikushoz és nem éri meg otthon kisérletezni rajta.
Hol laksz?
Ózdon ennyi kutyus talált már gazdira:
'Menhely' honlapja:
Ez nem menhely,de bizony gazdákat keres a kutyusnak,biztos sokat kereshetted,mert beírtam a googleben és kiis adta.
És láss csódát:
[link] gindex.php?pg=32115661
Nézzd meg az utolsó kutyákat,kistestűek lesznek (tacsi volt az anyjuk).Ennivalóak ha nem laknék az ország másik végén kise bírnám hogy ne hozzam el őket :)
NÉZZD EMG és lécci írd meg a véleményed.
Nem értem a kérdést: Anyukád nem akar kutyát és azt kérdezed, milyen lenne jó, amelyik nem nyálzik, nem szőrözik, nem szarik és még olcsó is.
Tescoból plüsskutya.
és már én is láttam az ózdi 'menhelyt', de nem találtam még akkor olyan kutyát ami nekem is tetszett.
És nem azért adják olcsón a kutyát , mert nem egészséges , hanem azért mert ismerősöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!