Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg egy másik kutya lenne...

Tényleg egy másik kutya lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
Tegnap délután a kutyusom elszökött és elütötte az autó.Sajnos meghalt.Azóta semmi másra nem tudok gondolni ,folyton Ő jár az eszembe.Imádtam már négy éve volt velünk,és most minden olyan üres nélküle.Mikor találkoztam ismerősökkel /persze hogy sírtam/erre azt mondták hogy kell nekem egy másik kutya és akkor könnyebb lesz elviselni a kicsi hiányát.De én egyenlőre még csak a gondolatától is irtózom hogy másik kutyám legyen.Nem vagyok már gyerek,sőt gyerekeim is vannak,viszont ez a kiskutya olyan volt mint a gyerekem!Ha valaki volt már hasonló helyzetben mit tett?Tanácstalan vagyok!
2009. szept. 7. 12:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is így volt, volt egy kis pincsink, akit nagyon imádtunk, a lakásban volt, tehát nagyon közeli volt a kapcsolat, de sajnos beteg lett és nem lehetett rajta segíteni,és meghalt. Nagyon sokat sírtam és nagyon hiányzott, és végül mi is vettünk egy újat, de pár hónapot vártunk vele, de addig is keresgettünk a neten,h hol találunk megfelelő kutyust. 2éve van meg az "új" kutyus, de nagyon imádom:)
2009. szept. 7. 12:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

szegényke! nagyon sajnálom! nekem szombaton jött haza a kutyusom egy heti csavargás után. Már kezdtem lemondani róla, amikor teljesen váratlanul hazaért. valaki befogadhatta mert a bilétája eltűnt, de a nyakörv rajta volt, nem volt éhes és csapzott sem.

Szerintem várj egy-két hetet az új kutyussal, de hidd el őt is pontosan ugyanúgy fogod szeretni! persze a másikat nem felejtve és óhatatlanul összehasonlítva a kettőt.

Részvétem még egyszer

2009. szept. 7. 13:03
 3/11 anonim válasza:
100%
Őszinte részvétem! :(
2009. szept. 7. 13:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom!

De az első lépés a kerítésjavítás, (vagy ahol kiszökött) utána jöhet az új kutya, nehogy megint ez történjen.

2009. szept. 7. 14:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom! De felelőtlen vagy! Másik kutya előtt tájékozódás a kutyanevelésben és kerítés kéne.
2009. szept. 7. 14:41
 6/11 anonim ***** válasza:
62%
Hát most ez a legfontosabb,h felelötlen a gazdi,ugye??Fáj ez neki éppen eléggé,nem hiszem,h most okoskodni kéne. Egyébként nagyon sajnállak,meg a kutyikát is:-(. Várj még kicsit,aztán legyen másik kutyusod:-)Ő majd fogja potolni az űrt a szivedben,hidd el.
2009. szept. 7. 15:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A 15.21-es válaszolónak: de bizony szükség van az "intelmekre" is ebben az esetben! Mert ha tényleg ki lehet szöknie onnan egy másik kutyának is, ill. ezt a gazda nem tudja megakadályozni, akkor inkább ne jusson uilyen sorsra egy újabb kutyus.

A gazdinak: nagyon sajnálom a kutyusotokat, ismerem ezt a fajta gyászt. (Már 2 kutyusunk halt meg öregkori betegségekben, és nem tudjuk elfelejteni őket.) Most van 3, de sajnos ők is öregecskék, és nagyon félünk az elvesztésüktől. Az azonban biztos, hogy kutya nélkül nem tudjuk elképzelni az életünket, és lesz még kutyusunk. Próbálkozz te is ezzel a "gyógyírral"!

2009. szept. 7. 15:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Sajnos nem a kerítés volt a gond Ő egy 11cm marmagasságú 3kg kiskutya volt.Imádott ásni,4 éven keresztül soha nem ment el ez volt az első. 1 hold területünk van bekerítve de sajnos most ez is hiába mert így is kiszökött.Lakásban tartottuk de mivel van terület ki is volt engedve.Higgyétek el mindennél jobban vigyáztunk rá!!!Hát azt hiszem bármennyire is gyógyír lenne a Kicsi hiányára egy másik blöki azért úgy gondolom még egy kicsit várok.Nekem is volt egy másik kutyám aki rákos lett őt is el kellett altatni már 2 éve de még őt se tudtam igazán kiheverni.Mégegyszer köszönöm mindenkinek!
2009. szept. 7. 16:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Én a 15.42-es voltam. Kívánok neked mielőbbi megnyugvást, aztán ha majd alkalmasnak érzed magad újból gazdivá válni, kívánok neked egy új, kedves kutyust.

Csak úgy mellékesen: az autósok egy része sajnos gonosz módon akkor is elüti az állatot, ha meg tudna állni. Sajnos ezt is megtapasztaltuk az egyik cicánknál, akit ápr. elején ütöttek el. Szerencsére nem halt meg, darabokra tört a combcsontja. Műtét mellett döntöttünk, különben amputálni kellett volna a lábát. Két műtét volt, hosszú szobafogság, ápolás, mostanra teljesen rendbe jött, csak egy pici sántítás maradt vissza. Üdvözöllek.

2009. szept. 7. 22:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtál!Most úgy gondolom ,érzem hogy ezt nem tudom majd egykönnyen feldolgozni!Iszonyúan hiányzik,lehet túlzásnak hangzik de olyan mintha egy részem vele halt volna.De szerintem aki igazán szereti a kutyáját és nem csak egy állatnak tartja az megért.Leste minden gondolatom mindenhová jött velem,órák hosszat képes volt ülni a lábamnál ha nekem dolgom volt,szólt ha csörgött a telefonom és nem vettem észre.És még sorolhatnám.Imádtam!Megnéztem a helyet ahol elütötték és féknyom nélkül hajtott el aki megölte.Remélem ,vagyis nagyon bízom benne hogy nem gonoszságból, lelketlenségből ütötte el.Mégegyszer köszönöm hogy írtál!Jó éjt!
2009. szept. 7. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!